Oblíbené hry

Crazy Golf Cart 2

30.9.2013
80%
Hra - Crazy Golf Cart 2
Video se načítá
V tomto již druhém pokračování budete mít na starost golfové vozítko, se kterým budete zdolávat různé překážky a kopce. Dělejte u toho triky a používejte nitro. Po každé rychlostní zkoušce můžete vylepšovat vaše vozítko a přestavět ho na naprosté dělo. Zvládnete projet všechny tratě?

Beach Slacking

12.8.2013
74%
Hra - Beach Slacking
Video se načítá
Další z oblíbených her "Slacking" je tady. Tentokrát se bude snažit stihnout všechny své oblíbené aktivity pár dětí na pláži. Jako vždy budete mít na každou malou hru jen omezený čas s době, než se na děti podívá zlý strážce pláže.

New Year Slacking 2013NÁŠ TIP

20.12.2013
90%
Hra - New Year Slacking 2013
Video se načítá
Zahrajte si nejnovější díl flákačky! Tentokrát se děj odehrává na oslavě nového roku a vy se děsně nudíte! Ovšem kolem je spousta zábavy, jenom si musíte dát pozor, aby vás nikdo nechytil. Například můžete odpalovat ohňostroje, pudrovat si tváře nebo vylekat přítomné hosty.

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Warpy 2

24.10.2011
75%
Hra - Warpy 2
Video se načítá
Warpy sice není klasická hra pro holky, ovšem určitě spoustu z vás zabaví. Je zde totiž několik levelů a v každém se musíte dostat do portálu, který je umístěn různě po herní ploše. Abyste se k němu dostali, je potřeba různě projít a proskákat se přes překážky. Zajímavostí je to, že když se…

Haunt the House

30.4.2013
84%
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Haunt the House je skvělá oddychová hra, ve které v roli duch bude vaším úkolem vystrašit všechny obyvatele velkého a starého domu. Ti se budou různé procházet po místnostech, přičemž vy je musíte následovat a v pravý čas se převtělit do předmětu v jejich blízkosti.

Zoo Slacking

28.8.2013
81%
Hra - Zoo Slacking
Video se načítá
Ačkoli Sáru v zoo baví dívat se na zvířata, zdaleka jí to nestačí a nejradši by vyváděla spoustu lumpáren, aby zahnala nudu. Nesmí ji ale vidět hlídač! Myslíš, že se Sáře podaří nakrmit bombóny všechny roztomilé veverky, vytrhat pštrosovi peří, propíchat balónky nebo třeba sesbírat kytky?

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.

Mother's Day Slacking

14.8.2013
86%
Hra - Mother's Day Slacking
Video se načítá
Tentokrát se ve hře ze série Slacking nebudete nudit, ale Vašim úkolem bude udělat tajně dárek pro maminku ke dni matek. Dokážete vyrobit, zabalit dárek i další úkoly tak, aby si Vás nevšimla a nepokazilo se překvapení.

Spa Salon

25.10.2013
83%
Hra - Spa Salon
Video se načítá
Hilari touží po přeměně a proto navštívila váš salon. Vaším úkolem je jí vybrat nový outfit, ale i udělat celkový makeover. Troufáte si?
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Lili Is Going to Camp

17.9.2013
80%
Hra - Lili Is Going to Camp
Video se načítá
Malá Lili se chystá na táboření se skauty a vy ji musíte pomoci uklidit pokoj, sbalit si a vydat se za dobrodružstvím. Jakmile dorazíte na místo, budete muset postavit stan, nasbírat dříví a nějaké lesní plody. Zvládnete to?

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Puppy Slacking

6.9.2013
81%
Hra - Puppy Slacking
Video se načítá
V této velmi zajímavé Slacking hře hraješ tentokrát za pejska. Ten je zavřený v pokoji a to ho velmi nudí. Proto se nepozorovaně snaží vyvést lumpárny jako ukrást pečené kuře, chytit ptáčka, rozkousat polštář a pantofle, a dokonce poslat smsku a napsat status.

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Restaurant Slacking

6.9.2013
82%
Hra - Restaurant Slacking
Video se načítá
Jedna z mnoha Slacking her zahrnuje číšnici, která si chce dělat spoustu vlastních věcí, jenom ne pracovat. Nesmí ji ovšem vidět číšník. Stihne díky tobě slečna vypít džus, sníst všechny dortíčky, zavolat si s několika kamarádkami, udělat si make-up nebo třeba napsat smsku?

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.