Oblíbené hry

Fishy

9.5.2013
79%
Hra - Fishy
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh a reakce na této zábavné hře. Hrajete za rybku, která má pořád hlad, zvětšujte ji, tím že, požíráte menší rybky. Čím více rybek, tím větší skóre. Je jenom na Vás jak jí nakrmíte.

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
Abbey ví, že vzhled je důležitý, a proto si dělá pravidelně pleťovou masku, mění účes a samozřejmě i oblečení. Navrhni Abbey nový styl, který by mohla nosit.
Hra - Catrine DeMew Real Makeover
Video se načítá
Catrine si potřebuje odpočinout a proto spoléhá na vás, že jí uděláte celkový makeover. Nejdříve jí vyčistíte tvář, vyberete krásný make - up a poradíte s výběrem oblečení. Tak co, myslíte si, že jste ty pravé ?

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Illiana Honesty Dress Up

23.10.2013
80%
Hra - Illiana Honesty Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce budete mí možnost vystrojit krásnou a mladou Illianu. Vyberte jí krásný účes, oblečte jí do krásných šatů a samozřejmě nezapomeňte na nějaké ty doplňky!

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Ariel Real Haircuts

13.2.2014
88%
Hra - Ariel Real Haircuts
Video se načítá
Navrhněte princezny Ariel nový účes, kterým by uchvátila celou podmořskou říši. Vlasy jí můžete barvit, natáčet žehlit a všemožně stříhat. Nakonec jí můžete vybrat hezké oblečení a doplňky.
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts je hra, ve které můžete Barbie vymyslet nový účes, problém je jen v tom, že musíte být přesné a trpělivé protože vlasy jsou nepoddajné a vymyslet krásný účes, může být náročné. Dokážete Barbie novým účesem potěšit?
Hra - New York Fashion Week Makeover
Video se načítá
New York Fashion Week je další hra, při které budete mít, co dělat. Ptáte se proč? Protože jste dostali do rukou modelku, která nevypadá, co nejlépe. Pomůžete jí s úpravou pleti a celkovou vizáží i vy?

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Virus Wars

1.4.2014
76%
Hra - Virus Wars
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou strategii, ve které budete hrát za viry. Vaším úkolem se bude množit a roztahovat po buňkách. Tahem myši můžete přesunovat viry do boje. Co se týče vylepšení, můžete upravit rychlost, sílu, obranu a množení. Podaří se vám dostat až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.