Oblíbené hry

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Princess Photoshoot

13.8.2013
73%
Hra - Princess Photoshoot
Video se načítá
Princess Photoshoot Dress Up je zajímavá, ale přitom jednoduchá hra pro dívky. O co ve hře jde? Vaším úkolem je vybrat modelce hezké šaty, účes, boty a samozřejmě různé doplňky. Zajímavostí na této hře je, že si oblečení můžete barevně pozměnit.
Hra - Alvin, Chipmunkové a Harmonika
Video se načítá
Roztomilý oblíbený Chupmunek Alvin se rozhodl hrát na foukací harmoniku. Pomůžete mu, aby jeho písnička zněla opravdu pěkně? Ovládejte harmoniku šipkami tak, abyste chytili všechny letící noty na správně barevná políčka.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Fantastic Spa Day

15.8.2013
81%
Hra - Fantastic Spa Day
Video se načítá
Fantastic Spa Day je netradiční makeover hra. Nejdříve se staráš o dívčin obličej, ale poté přijdou na řadu masáže zad, oleje, lávové kameny nebo třeba čokoládový zábal. Slečna si chce prostě dobře zarelaxovat! Na konci ji samozřejmě můžeš nalíčit a obléknout.

Glam Bride Makeover

8.9.2013
81%
Hra - Glam Bride Makeover
Video se načítá
Každá z vás jistě sní o kouzelné svatbě jako z pohádky. V této hře budete mít možnost vystrojit nevěstu podle vašich představ. Napřed začněte vzhledem, udělejte jí hezký make-up, namalujte jí oči a řasy, dejte jí různé šminky. V další části jí můžete udělat nádherný účes, se kterým bude naprosto…
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.

Tropical Spa Day

23.10.2013
83%
Hra - Tropical Spa Day
Video se načítá
Jennifer je už unavená a nemá energii, proto se rozhodla navštívit tvé lázně. Tvým úkolem je jí poskytnout komfort, vybrat make, šaty, doplňky a mnoho jiných věcí. Dokážeš z ní udělat krásku, na těle, ale i duši?

Jumping Bunny

30.1.2014
70%
Hra - Jumping Bunny
Video se načítá
Jumping Bunny je oddychovka, ve které bude vaším úkolem co nejdále odpálit zajíčka. sanžte se ho odpálit tak, aby neletěl moc vysoko. Potom budete sledovat kam až doskáče. Zvládnete nahrát NEJ skóre?

Euphoria

31.10.2013
72%
Hra - Euphoria
Video se načítá
Nasávání molekul je poměrně originální nápad na online hru. A dokonce to funguje. Budete nasávat molekuly teplých barev. Také přepínat pól Vašeho magnetu a dělat mnoho dalších zajímavých věcí. Dokážete vysát všechny potřebné molekuly?

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…
Hra - Apple White’s Fun Fashion
Video se načítá
V této hře se seznámíte s půvabnou Apple White ze seriálu Ever After High! Zkuste se podívat do jejího šatníku, vyberte jí nějaký hezký obleček, udělejte jí krásný účes a její dokonalý vzhled můžete doplnit nádhernými módními doplňky.

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

Shopping Cart Hero

24.1.2013
50%
Hra - Shopping Cart Hero
Video se načítá
Užijte zábavnou oddechovku, ve které nasednete do obyčejného nákupního vozíku a pokusíte se v něm doletět co nejdál. Na začátku to určitě žádný zázrak nebude, ale každý metr se počítá. Za svůj výkon dostanete po každém kole odměnu za kterou si budete moct pořídit užitečná vylepšení, se kterými to už…

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.