Oblíbené hry

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Sugar Rush Speedway

8.12.2013
81%
Hra - Sugar Rush Speedway
Video se načítá
Skvělé závodění za originálních okruzích najdete ve hře Sugar Rush Speedway. Stačí usednout za volant jednoho z originálních vozidel. Každé z nich má samozřejmě jiné jízdní vlastnosti, takže si vyberte to, které Vám nejvíce vyhovuje. Na trase závodu sbírejte také zajímavé bonusy.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.