Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

Scooby Doo 3

23.6.2013
84%
Hra - Scooby Doo 3
Video se načítá
Zahrajte si postřehovku Scooby Doo 3! Všichni Scoobyho kamarádi kromě Shagyho jsou uvězněni v hradě. Vaším úkolem bude je najít, jenže hrad je plný duchů, kterých se Scooby tak bojí. Máte 3 životySbírejte předměty a ve správný okamžik je použijte. Podaří se vám zachránit všechny?

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video se načítá
Sympatický zajíček Neskquik si v této hře chce vyjet na skateboardu. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, díky kterým může spadnout. Dokážete mu všechny překážky odstranit z cesty dřív než k nim dojede a spadne?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.