Oblíbené hry

Outback Winds

30.5.2011
72%
Hra - Outback Winds
Video se načítá
V této hře máte pod kontrolou klokana a koalu, kterým musíte pomoct se sbíráním květů. Květy létají vysoko a proto je potřeba, aby vyskočil klokan i koala. Tím ale oběma ubývá energie, která se jim doplňuje právě z růžových lístků. Energie nesmí nikdy vyprchnout, jinak hra skončí.

Run, Jerry, Run!

1.12.2013
81%
Hra - Run, Jerry, Run!
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovou hru, ve které budete utíkat se sýrem před kocourem Tomem. Snažte se s Jerrym utéci Tomovi až do úkrytu. Nebude vůbec jednoduché, protože všude bude spousta překážek, které musíte zdolat a máte pouze 5 životů. Zvládnete utéci Tomovi?

Rio Jigsaw Puzzle

5.8.2014
77%
Hra - Rio Jigsaw Puzzle
Video se načítá
Poskládejte si klasické puzzle s hlavními postavičkami z filmu Rio. Podaří se vám všechny obrázky poskládat?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Color Witch

18.4.2014
79%
Hra - Color Witch
Video se načítá
Upusťte uzdu své fantazie a vybarvěte si obrázek s postavičkami ze seriálu Witch.

Jerry Escape

31.3.2014
80%
Hra - Jerry Escape
Video se načítá
Utečte rozzuřenému Jerrymu ze známého, kresleného seriálu Tom a Jerry. Jerry vyprovokoval Toma a teď před ním musí utéct. Vaším úkolem bude sbírat sýry, mlátit toma pánvemi, nebo kladivem, které naleznete po cestě. Snažte se ho také navádět do překážek. Zvládnete se umístit?

W.i.t.c.h Puzzle

3.4.2013
75%
Hra - W.i.t.c.h Puzzle
Video se načítá
Poskládejte zpět na svá místa všechny přeházené čtverečky v obrázcích s oblíbenými hrdinkami ze seriálu Witch. Aby se Vám to povedlo musíte vyměňovat pozice vždy dvou čtverečků. V pravidelných intervalech se můžete podívat jak má výsledný obrázek vypadat za pomoci tlačítka HINT. Jak rychle dokážete…

Witch Power Practice

14.10.2013
60%
Hra - Witch Power Practice
Video se načítá
Zahraj si hru s populárními hrdinkami ze seriálu Witch. Vyber si jednu z pěti čarodějek, vysílej kouzla a znič všechny nepřátele. Čím více nepřátel zničíš ve stanoveném čase, tím více bodů získáš. Kouzla vysíláš mezerníkem.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.
Hra - Twilight Sparkle Christmas Day
Video se načítá
Postarejte se o malou Twilight ze seriálu My Little Pony, která chce s vámi prožít krásné Vánoce. Nejdříve budete hledat věci, které potřebuje, budete kreslit, zdobyť stromeček a hrát hru. Zpříjemníte jí tento den právě vy?

Jerry's Dinner

16.8.2013
85%
Hra - Jerry's Dinner
Video se načítá
Chtěli byste akčnější hru, při které z času na čas nebudete ani stíhat? V tom případě byste si měli zahrát novou hru s myšákem Jerrym, který si otevřel restauraci. Během večeře, se prodávají sýrové výrobky. Vaším úkolem v této hře je usadit hosta, vyprosit si objednávku a přinést mu to, co si…

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Bolt Puzzle

30.5.2011
58%
Hra - Bolt Puzzle
Video se načítá
Cílem tohoto puzzle je poskládat obrázek pejska Bolta. Puzzle ovšem funguje trochu nestandardně. Hra vám postupně předkládá jednotlivé puzzlíky, které musíte umísťovat. Dokud puzzlík neumístíte správně, nezobrazí se vám další. Nové dílky se zobrazují červeným tlačítkem.
Hra - Harry Potter Magical Eyes V2
Video se načítá
V této hře na motivy známého známého filmu a knihy Harry Potter se dostanete do jedné místnosti se zlým a mocným čarodějem. Jeho zbraní je ničivé vše vidoucí oko, před kterým se musíte schovávat a utíkat. Jak dlouho mu dokážete vzdorovat?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.