Oblíbené hry

Hra - Twyla Hair Spa and Facial
Video se načítá
Twyla z Monster High potřebuje z času na čas, celkový makeover. Pomozte jí vyčistit pleť,vlasy a vybrat hezké šaty společně s doplňky.
Hra - Draculaura Hair Spa and Facial
Video se načítá
Draculaura z Monster High potřebuje upravit pleť, vlasy a nakonec vybrat hezké šaty a doplňky. Udělejte jí různé procedury a zábaly, aby byla opět krásná.
Hra - Sara's Cooking Class - Wedding Cupcakes
Video se načítá
Sára je tu s další lekcí vaření. Tentokrát tě potrápí nad receptem na svatební dortíčky. Postupuj podle návodu, snaž se dělat přesně to, co ti Sára říká a ukazuje, a upeč ty nejlepší dortíky. Třeba se něčemu i přiučíš.

Jonas Brothers

25.10.2012
73%
Hra - Jonas Brothers
Video se načítá
Oblečte podle svých představ jednoho z hlavních hrdinů oblíbeného seriálu. Na výběr budete mít opravdu hodně nejrůznějších košil, triček, kalhot i vest s motýlkama nebo kravatama. Můžete z něj tak udělat sportovně oblečeného pohodáře nebo opravdového slušňáka ;)
Hra - Invisi Billy - Monster High
Video se načítá
V další super oblíkačce ze strašidelné střední školy Monster High tentokrát nepřichází studentka, ale kluk Invisi Billy, který bude potřebovat Vaši radu a pomoc se vzhledem. Jaký ze tří účesů pro něj bude ten nejlepší? A co teprve barva vlasů a oblečení? Bude vypadat jako v seriálu, nebo se necháte…

Bratz Style It

8.5.2014
82%
Hra - Bratz Style It
Video se načítá
Vyberte nový styl slečně z Bratz. Na výběr máte pestré účesy, pěkné komplety a doplňky.

Bratz Movie Star

12.8.2011
66%
Hra - Bratz Movie Star
Video se načítá
Díky hře Bratz Movie Star si můžete vyzkoušet, jaké to je dělat módní designérku filmové hvězdě. Vyberte jí vhodné společenské oblečení, boty a doplňky, aby jste z ní udělali opravdovou celebritu.

Alenka v říši divů

16.12.2012
75%
Hra - Alenka v říši divů
Video se načítá
Každý určitě zná Alenku v říši divů ať z knížky nebo ze současného populárního filmu. Konečně je tady i hra, ve které si budete moct Alenku podle vlasní chuti obléknout. Vybírejte z mnoha typických i méně obvyklých šatů, doplňků i účesů, které změní Alenku podle Vašich představ.

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Dora hlídá děti

2.8.2012
70%
Hra - Dora hlídá děti
Video se načítá
Pomůžete své oblíbené malé kamarádce Doře postarat se o její malé sourozence? Dávejte jim najíst, hrajte si s nimi a všech další důležité věci, které Vám Dora poradí. A protože Dora mluví jen anglicky, jistě se procvičíte i v tomto jazyce.

Baby Barbie Laundry Day

12.7.2014
87%
Hra - Baby Barbie Laundry Day
Video se načítá
Baby Barbie se ušpinila při hraní se svým psem. Pomozte jí tyto věci vyprat, vyvěsit a nakonec vyžehlit. Nakonec jí můžete poradit is výběrem jiného oblečení.

Clumsy Mechanic Laundry

19.6.2014
86%
Hra - Clumsy Mechanic Laundry
Video se načítá
Saša se zašpinila při opravě auta a proto potřebuje vyprat, vyvěsit prádlo, usušit šaty a vybrat nový outfit. Pomůžete jí s tím?

Little Princess Laundry

15.6.2014
82%
Hra - Little Princess Laundry
Video se načítá
Pomozte mladé princezně s vyčištěním věcí, které si při jízdě na koni ušpinila. Nejdříve je třeba vyprat, pak vysušit a nakonec uložit.

Laundry Girl

27.11.2013
76%
Hra - Laundry Girl
Video se načítá
Máte rádi domácí práce? Tak v tom případě byste si neměli nechat ujít hru Laundry Girl, kde bude vaším úkolem věci vyprat, vyvěsit, vyžehlit a nakonec poschovávat do skříně. Zahrajte si i vy tuto hru, ve které si ověříte, jaká jste hospodyňka.

Fab Tattoo Artist 2

27.1.2014
85%
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být pravým tatérem! Napřed přijměte zákazníka, načrtněte jeho návrh, pak ho obtiskněte na tělo a hurá na to. Dávejte pozor, netetujte je dlouho v jednom kuse, když to zákazníka začne moc bolet nebo nebudete dodržovat linky tak odejde. Podaří se vám všechny dokonale potetovat?

Daria Washing Clothes

1.8.2014
77%
Hra - Daria Washing Clothes
Video se načítá
Daria má plný koš špinavého prádla a potřebuje ho vyprat. Pomozte jí s rozdělením prádla, praním a nakonec i věšením.

Elsa Washing Clothes

12.8.2014
78%
Hra - Elsa Washing Clothes
Video se načítá
Pomozte Else s tříděním, praním a věšením vypraného prádla. Bude s vámi Elsa spokojená?

Naruto dress up

28.1.2013
68%
Hra - Naruto dress up
Video se načítá
Zábavná oblékací hra, ve které si do šatů navlečete známé postavičky ze seriálu Naruto. Postavičky, které si budete moci obléknout, jsou Sakura, Temari a Hinata. K dispozici budete mít velkou spoustu šatů a doplňků.

Adorable Doll

26.3.2014
76%
Hra - Adorable Doll
Video se načítá
V oblíkačce Adorable Doll bude vaším úkolem vybrat oblečení pro dívku, která se chystá do školy. Vybrat můžete jedno z mnohých triček a kalhot nebo můžete zvolit šaty. Kromě toho budete mít k dispozici i množství doplňků a šperků.

Chic School Girls

24.11.2013
70%
Hra - Chic School Girls
Video se načítá
Je na čase, aby se tyto tři sympatické slečny Emily, Ruby a Ava oblékli do školy. Pomoz jim vybrat pěkný účes, top, kalhoty nebo šaty. Nezapomeň ani na doplňky a boty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.