Oblíbené hry

Hra - Fluffy Monsterette Makeover
Video se načítá
Fluffy je nadpřirozená bytůstka, která ve svém pohádkovém světě rozhodně nepatří k nejkrásnějším. Na Vás teď čeká nelehký úkol, aby se začala podbat více víle, než nevzhlednému skřítkovi ;) Dokážete to za pomoci nejrůznějších pleťových masek a svých kosmetických dovedností?

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.
Hra - Winx Club Fashion: Bloom Vs. Flora
Video se načítá
Oblečte si známé hrdinky ze seriálu Winx - Bloom a Floru. Která z nich bude krásnější?

Chibi Tecna Dress Up

23.11.2014
68%
Hra - Chibi Tecna Dress Up
Video se načítá
Oblečte si malou roztomilou Chibi, která od vás očekává, že její vyberete nejhezčí outfit.

Halloween Winx

29.9.2013
72%
Hra - Halloween Winx
Video se načítá
Je to tady, oblečte si krásnou vílu z vašeho oblíbeného seriálu do Halloweenského! Vybírejte z pár účesů a spousty oblečení nevídaných střihů a barev. Je jen na vás jak ji vystrojíte.

Winx Heart Dress up

20.4.2012
63%
Hra - Winx Heart Dress up
Video se načítá
Je tady další pěkná odlíkačka s vílou Winx v hlavní roli. Upravte si ji podle svých představ a vyberte jí nejzajímavější účes i oblečení.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!
Hra - Barbie Ever After High Style
Video se načítá
Oblečte Barbie ve stylu Monster High. Na výběr máte krásné šaty a doplňky, které by se k vašemu outfitu mohly hodit.

Oblékání baletky

24.7.2012
63%
Hra - Oblékání baletky
Video se načítá
Určitě jste také někdy chtěly být baletkou. Krásnou ladnou tanečnicí v těch nejkrásnějších šatech a piškotech. V této hře si budete moct vyzkoušet alespoň nejrůznější kombinace tanečních šatů, účesů a doplňků.

Euphoria

31.10.2013
72%
Hra - Euphoria
Video se načítá
Nasávání molekul je poměrně originální nápad na online hru. A dokonce to funguje. Budete nasávat molekuly teplých barev. Také přepínat pól Vašeho magnetu a dělat mnoho dalších zajímavých věcí. Dokážete vysát všechny potřebné molekuly?

Naughty Pageant

22.5.2014
76%
Hra - Naughty Pageant
Video se načítá
V zábavné adventuře Naughty Pageant se s hlavní hrdinkou vydáte na soutěž krásy. Protože chcete za každou cenu vyhrát, musíte se snažit vaše soupeřky co nejvíce znemožnit už v šatnách. Využít k tomu můžete předměty, které najdete ve svém okolí.

Winx Flora Believix

26.5.2012
83%
Hra - Winx Flora Believix
Video se načítá
Pro všechny milovnice víl Winx je tady bezvadná hra, ve které budete spolu s Flórou létat vysoko do oblak a sbírat cenné kytičkové artefakty. Po cestě nesmíte ale zapomenout vyhýbat se zlému hmyzu, ani sbírat fialové drahokamy, které Vám k letu dodají energii.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Winx oblíkačka

15.8.2011
63%
Hra - Winx oblíkačka
Video se načítá
Patříš mezi fanynky clubu Winx? Pak by se ti mohla zalíbit tato oblíkačka, ve které si můžeš jednu z víl obléct podle svého. Stačí otevřít skříň, která skrývá mnoho druhů různobarevného oblečení, od sukní po šatečky.

Vocaloid Dress Up Game

13.3.2014
63%
Hra - Vocaloid Dress Up Game
Video se načítá
Oblečte partu vokalistů do pěkného oblečení. Na výběr máte několik postaviček a k tomu šatnu plnou oblečení a doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.