Oblíbené hry

Cosmetics Shop

17.9.2013
84%
Hra - Cosmetics Shop
Video se načítá
Cosmetics shop je hra, kde vlastníte svůj obchod s kosmetikou. Vaším úkolem v této hře, bude prodej kosmetiky a různorodých doplňků, které ženy potřebují. Kromě prodeje, bude vaším úkolem i doplňování zboží do regálu. Dokážete vést svůj obchod úspěšně?
Hra - Celebrity Spa 2 Back to Nature
Video se načítá
Založ si vlastní lázně, do kterých ti bude chodit spousta zákaznic! Užít si mohou páru, bahenní lázeň, sprchu nebo různé pleťové masky. Starej se o ně dobře, aby ti pak zaplatily a tys tak měla splněný limit pro postup do dalšího levelu.
Hra - Jennifer Rose: Romantic Library
Video se načítá
Práce knihovnice není jen tak jednoduché zaměstnání, což zjistila i Jennifer. Vaším úkolem bude jí pomoci s obsluhou zákazníků a nákupem nových věcí. Abyste si je mohli dovolit a zlepšovaly svou knihovnu musíte každý den vydělat určitý počet peněz. navíc se musíte čas od času věnovat jejímu příteli,…

Sim TaxiHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
62%
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Skvělá taxi hra, ve které můžete získat body do tabulky! Váš úkol je jednoduchý. Musíte nabrat zákazníka a dovézt ho co nejrychleji na místo určení.

Ace Gangster Taxi

8.8.2013
72%
Hra - Ace Gangster Taxi
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za chlapíka, kterého požádá jeho dlouholetý kamarád, aby mu pomohl s jeho krachující taxi službou. Vše mu bylo zabaveno až na jedno taxi, které vám pronajme. Vaším úkolem bude jezdit po městě, nabírat a odvážet zákazníky pokud možno bez bouraček na dané…

Pizza City

25.8.2013
79%
Hra - Pizza City
Video se načítá
V této hře budete rozvážet pizzu autem pro jednu restauraci, kde pracujete. Přijměte objednávky a hurá na to! Buďte vždy včas a hlavně dávejte pozor, ať nikoho nepřejedete nebo do někoho nenarazíte. Jakmile rozvezete všechny pizzy, tak se vraťte do restaurace a přijměte další objednávky, za utržené…
Hra - Angelica Sound Dress Up
Video se načítá
Pomozte hrdince z Bratz a vyberte její nové oblečení, které by se jí mohlo hodit. Bude s vámi spokojená.

Funny Fishing

17.10.2012
72%
Hra - Funny Fishing
Video se načítá
Opět jsou tady oblíbené slečny Bratz, které si tentokrát vyrazily lovit ryby. Na Vás je, aby jste je k této příležitosti náležitě učesaly a oblékly. Taky se můžete rozhodnout, jestli budou lovit na krásné jachtě nebo v přírodě.

Pony Slacking 2

5.6.2014
82%
Hra - Pony Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sarah, aby se na farmě zabavila. Společně budete jezdit na koni, česat koně nebo čistit kopýtka. Dávat si musíte pozor na její kamarádku, která vás neustále sleduje.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku Rainbow ze seriálu My Little Pony. Ve svém šatníku má netradiční výběr šatů a doplňků. Vyberete její nejkrásnější outfit?
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Sunset Shimmer Dress
Video se načítá
Vyberte Rainbow krásné oblečení a doplňky, aby vynikla mezi svými kamarádkami . Myslíte, že tento úkol splníte ?
Hra - My Little Pony Coco Pommel Dress Up
Video se načítá
Pomozte Coco s výběrem pěkného oblečení. Změnit její můžete vlasy, šaty a dokonce i doplňky.
Hra - My Little Pony Apple Bloom Dress Up
Video se načítá
Apple Bloom se neví rozhodnout, jaký účes a šaty si v tento den má vybrat. Pomozte jí s výběrem.
Hra - My Little Pony Pinkie Pie Party Time
Video se načítá
V této hře si oblékneš Pinkie Pie, kterou můžeš znát z My Little Pony - Equestria Girls.
Hra - Frozen Elsa and Anna Hairstyles
Video se načítá
Je tu další hra na téma Frozen - Ledové království. Můžeš učesat Elsu i Annu a vymyslet jim zbrusu nový účes. Jaký bude?

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Sue kadeřnice 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kadeřnice 2
Video se načítá
V této další oblíbené hře se Sue se stanete kadeřnicemi, které stříhají zákazníky podle předloh, které jim poradíte. Zvolte jim typ účesů a poté je ostříhejte co nejpřesněji dokážete.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.
Hra - Skelita Calaveras Hair Spa and Facial
Video se načítá
V oblasti mody potřebují poradit dokonce i dívky z Monter High. Pomozte Skele udělat kosmetiku, upravit vlasy a nakonec vybrat pěkný kostým.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.