Oblíbené hry

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.
Hra - Vampire Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se stáváš módní návrhářkou a tvou zákaznicí je překrásná upírka. Nejdříve si musíš udělat návrh šatů, které budeš chtít šít. Vybrat si můžeš z několika různých střihů a mnoha barev. Poté nakreslíš na látku jednotlivé části, které vystřihneš. A nakonec už jen celé dílo sešít.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Horsey Farm

6.11.2012
95%
Hra - Horsey Farm
Video se načítá
Zkuste vést vlastní malou farmu a starat se koníka. Do dalšího kola postoupíte vždy, když dokážete maximálně uspokojit všechny jeho potřeby (ukazatel najdete dole). Musíte ho krmit, dávat mu napít, hrát si s ním, pravidelně ho nechat odpočívat, navštěvovat zvěrolékaře, koupat ho.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Evil Zombie

16.12.2013
75%
Hra - Evil Zombie
Video se načítá
Evil Zombie je akční hra, ve které budete muset za pomoci série děl rozmístěných na hrací ploše dopravit ohnivou střelu k zombie a tím ji zničit. Po cestě můžete sbírat zlaté mince, které vám přidají body. Dávejte si však pozor, aby vaše ohnivá střela nezasáhla obyčejné lidi.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.