Oblíbené hry

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Cute Style Design Salon

9.11.2012
91%
Hra - Cute Style Design Salon
Video se načítá
Je tady opravdu moc pěkná kadeřnická hra, která Vás jistě nadchne nejen svou výbornou grafikou. K dispozici dostanete modelku s krásnými dlouhými vlasy a budete na ní moct ukázat své kadeřnické umění. Jak moc jí vlasy zkrátíte i jakou zvolíte barvu je na Vás. Můžete použít žehličku nebo naopak…

Extreme Hair Make Over

7.11.2012
72%
Hra - Extreme Hair Make Over
Video se načítá
Která malá slečna by se alespoň na chvíli nechtěla stát kadeřnicí. Jestli už Vám nestačí panenky nebo jste na ně příliš staré, ověřte si své kadeřnické schopnosti v této povedené hře. První si vyberete za kterého vlasové stylistu chcete hrát a potom i svůj model. Pak už Vás čeká jen stříhání,…

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Monster High Bubbles

29.3.2012
81%
Hra - Monster High Bubbles
Video se načítá
V této postřehové hře na motivy Monster High budete mít za úkol osvobozovat z bublinek všechny dívky z této střední školy. Naopak kluky v bublinách musíte nechat. Když se spletete, hra pro Vás končí. Hra má několik levelů a každý je vždycky rychlejší. Dostanete se až na konec hry?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video se načítá
V této hře se z vás stane majitelka wellnes centra. Vaším úkolem je starat se o zákazníky a co nejrychleji jim poskytovat služby. Pokud se vám bude dařit, můžete ve vyšších levelech získat lepší vybavení a také více zákazníků.

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Naughty Babysitter

25.6.2012
83%
Hra - Naughty Babysitter
Video se načítá
V této hře budete pomáhat klukovi, aby mohl políbit slečnu na hlídání, která se stará o něj a jeho malého sourozence když rodiče nejsou doma. Co všechno bude muset použít, aby se dostal k polibku od starší slečny, která má navíc ještě přítele?

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Teribble Triplets

1.4.2012
91%
Hra - Teribble Triplets
Video se načítá
Pod názvem hry Teribble Triplets se krývají hodně zlobivá miminka - trojčátka, o které se bude potřeba dobře postarat, aby si jejich pečovatelé mohli alespoň na chvíli odpočinout. Dokážete to? Budete muset rychle plnit všechna jejich přání, krmit je, přebalovat, kolébat,... Jinak se rozpláčou, své…

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Kytaristka

6.9.2012
66%
Hra - Kytaristka
Video se načítá
Co je podle Vás to nejlepší oblečení na rockový koncert? Dívka v této hře je sólovou zpěvačkou a sama se doprovází na kytaru. Vy jí budete muset ale pomoci s jejím image. Jakou by měla mít kytaru, účes, boty a šaty?

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.

Běh po poušti

25.7.2012
84%
Hra - Běh po poušti
Video se načítá
Tato závodní hra má velice zajímavý a poutavý příběh. Jako dívka na koni totiž musíte doběhnout přez překážky pouští ke svému příteli, který čeká polomrtvý žízní u auta a dovézt mu životodárnou vodu. Podaří se Vám to?

Sue na rande

15.8.2011
75%
Hra - Sue na rande
Video se načítá
Sue má během celého dne rozvrhnutých několik rande, na které ji musíš připravit. Pomoc ji s výběrem oblečení, doplňků a makeupu, aby se klukům líbila co nejvíce. Za každé rande nakonec získáš bodové ohodnocení, takže můžeš srovnat, který vzhled jí padl nejlépe.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.