Oblíbené hry

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Apple Shooter

13.12.2012
70%
Hra - Apple Shooter
Video se načítá
Sestřelte lukem jablko z hlavy nebohého člověka u zdi. Když se Vám to podaří, postoupíte do dalšího kola, ve kterém budete mířit vždy z větší a větší vzdálenosti. Pokud málo natáhnete tětivu, nebo naopak přestřelíte, nic se nestane a můžete to zkusit znovu. Horší to bude, když minete jablko jen o…

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…
Hra - Brain Spa - Pattern Matching
Video se načítá
Máte dobrý postřeh? A máte rády oblečení? Pak se Vám určitě bude líbit tato postřehová hra, ve které bude Vašim úkolem vybírat a označovat zadané kusy kalhot, halenek, sukní, šatů,... které kolem vás pojedou na věšácích. Na začátku to bude docela snadné, ale postupem času se hra bude zrychlovat, tak…

Cupcake Frenzy

22.10.2012
86%
Hra - Cupcake Frenzy
Video se načítá
V této hře budete obsluhou ve stánku s dortíky. Vaši zákazníci budou mít nejrůznější přání na jejich příchuť i ozdoby a Vy musíte přesně splnit jejich představy. Teprve potom Vám zaplatí. Abyste postoupili do dalšího levelu, musíte vydělat určité množství peněz. Máte ale omezený čas a tak se každá…

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

DJ Sheepwolf Mixer

10.7.2012
79%
Hra - DJ Sheepwolf Mixer
Video se načítá
Staňte se profesionálním DJem v perfektní hře DJ Sheepwolf Mixer a hrajte a vytvářejte skladby, které každého ohromí. Velké množství různých nastavení a možnost kombinace různých zvuků z vás za chvíli udělají skutečného profíka.

Banana Monkey

9.10.2012
68%
Hra - Banana Monkey
Video se načítá
Staňte se na chvíli malou opičkou, která touží po banánech. Ty se ale objevují v herním poli plném nebezpečných plazících se hadů. Dokážete prokličkovat ke svému banánu vždy tak, aby Vás žádný had nekousl?

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.
Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.