Oblíbené hry

Pixie Scene Maker

14.4.2014
88%
Hra - Pixie Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásný párek mladých tajemných vil. Je jen na vás, jaké oblečení, vlasy a make-up jim vyberete.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Racers Revolution

18.9.2013
80%
Hra - Racers Revolution
Video se načítá
Fanoušci závodních her a rychlých kol si užijí mnoho zábavy ve hře Racers Revolution. Stačí si vybrat posádky a vyrazit na jednu ze čtyř tratí. Během jízdy sbírejte také speciální dárečky, které Vám dají speciální schopnost proti Vašim soupeřům. S použitím neváhejte, protože nevíte, kdy se sami…
Hra - Fashion Studio Red Carpet Dress Design
Video se načítá
Vyrobte si šaty podle vaší představy! V této hře si budete moci navrhnout vlastní šaty, od korzetu až po kalhoty. Vyberete si střih, vzor a nakonec barvu. Následně je potřeba z látky ušít vybrané šaty.

Street Sesh

28.4.2014
70%
Hra - Street Sesh
Video se načítá
Zábavná sportovní hra, to je Street Sesh. Po ulici se budete prohánět na skatebordu, vyhýbat se dopravě a různým překážkám. Navíc budete dělat triky a získávat za ně body.

Douchebag Workout 2

17.4.2013
65%
Hra - Douchebag Workout 2
Video se načítá
Douchbag Workout je perfektní hra, ve které bude vaším úkolem pomoci chlapíkovi jménem Vince dostat se do formy. Posilovat můžete všechny partie těla, abyste získali dobrou postavu. Kromě toho budete i vydělávat peníze, seznamovat se s novými lidmi či flirtovat s různými ženami.

Naughty Kitty 2

18.11.2013
83%
Hra - Naughty Kitty 2
Video se načítá
Zvládneš pomoci zlobivé kočce? Nudí se a chtěla by něco zničit, ale musí to udělat tak, aby ji neviděla panička. Znič nepozorovaně její oblíbenou knížku, taštičku se šminkami nebo pantofli a dostaň se skrz všechny čtyři levely!

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Color My Wedding Cake

18.1.2014
66%
Hra - Color My Wedding Cake
Video se načítá
V této hře bude vybarvovat krásnou svatbu! Je pouze na vás, jaké barvy zvolíte. Zapojte fantazii a pořádně to barevně oslaďte, ať na tento velký den jen tak nezapomenou.

Mr Men Pinball

6.11.2013
65%
Hra - Mr Men Pinball
Video se načítá
Ve hře Mr Men Pinball si užijete zábavu u klasického pinballu. Jde pouze o odpalování míčku do herního pole. Za každý náraz míčku dostanete body. Existují i speciální místa, která jsou obodována mnohem lépe.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Match Match Baby

28.12.2012
69%
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Představovaly jste si někdy jak by vypadalo vaše dítě? Tato zábavná hra Vám to ukáže ;) Jen vyplníte své jméno a jméno svého vyvoleného a hra Vám ukáže obrázek Vašeho budoucího miminka. Dozvíte se dokonce i jeho oblíbené jídlo a hračku. Když se Vám výsledek nebude líbit nezoufejte a nezapomeňte, že…

Age of Wonder

29.10.2013
76%
Hra - Age of Wonder
Video se načítá
Cílem logické hry Age of Wonder je dopravit svitky pergamenu k poslům. Důležité bude přitom správné míření. Kromě toho je potřeba za pomoci kamenů odstranit všechny překážky, které vám brání v přesném hodu. Ve hře na vás čeká dohromady 30 levelů.

Duck Life 3

7.7.2011
85%
Hra - Duck Life 3
Video se načítá
Zahrajte si tuto oddechovou hru. Vyberte si svoje kachňátko a trénujte ho, aby dokázalo uspět na závodech. Pokud se vám podaří hru dohrát dokonce, vyroste z vašeho kachňnátka velká kachna.

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.