Oblíbené hry

Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Adorable Doll

26.3.2014
76%
Hra - Adorable Doll
Video se načítá
V oblíkačce Adorable Doll bude vaším úkolem vybrat oblečení pro dívku, která se chystá do školy. Vybrat můžete jedno z mnohých triček a kalhot nebo můžete zvolit šaty. Kromě toho budete mít k dispozici i množství doplňků a šperků.

The Telekinetic Incident

30.10.2013
87%
Hra - The Telekinetic Incident
Video se načítá
V této super hře od Armor Games bude vaším úkolem najít cestu k teleportu, který vás přenese do dalšího levelu. K tomu budete využívat vaše telekinetické schopnosti. Ze začátku to bude jednoduché, ale věřte, že v dalších levelech začne přituhovat. Máte na to vyřešit každý level?

Kid Launcher

10.10.2013
70%
Hra - Kid Launcher
Video se načítá
V této hře budete odpalovat tlouštíka pomocí katapultu. Rozzuřený medvěd natáhne katapult a odpálí ho co nejdále, stačí pouze kliknout. Samozřejmostí jsou taky vylepšení katapultu a dalších věcí, které vám pomohou dostat tlouštíka co nejdále.

Dora and Gummy

5.2.2014
75%
Hra - Dora and Gummy
Video se načítá
Ve hře Dora and Gummy dostala Dora za úkol, aby doručila košík plný gumových medvídků. Na trati plné kopců jí musíte pomoci a dejte si dobrý pozor, ať neztratíte ani jednoho medvídka.

Fifish

30.3.2014
78%
Hra - Fifish
Video se načítá
Tato malá rybička sní už velmi dlouho o tom, že si pořídí mobilní telefon. Jednoho dne potká kraba, který jí slíbí, že když mu donese 23 perel tak jí ho dá. Vydejte se tedy s rybičkou za dobrodružstvím a nabírejte starému krabovi jeho 23 perel.
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Enchantis or Believisx je zábavná hra, ve které si budete skládat puzzle. Jednotlivé díly můžete přesouvat libovolně. Pokud se s jednotlivými dílky trefíte na správné místo, vytvoří se pěkný obrázek s jednou postavičkou z Winx.

Winx Heart Dress up

20.4.2012
63%
Hra - Winx Heart Dress up
Video se načítá
Je tady další pěkná odlíkačka s vílou Winx v hlavní roli. Upravte si ji podle svých představ a vyberte jí nejzajímavější účes i oblečení.

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Penguin skate 2

28.11.2013
70%
Hra - Penguin skate 2
Video se načítá
Penguine Skate 2 je sportovní hra, kde vystupuje v hlavní roli milý tučňák, V téhle hře dostanete možnost předvést, jací jste dobří na svahu. Vaším hlavním úkolem je nespadnout a cestou posbírat co nejvíce lízátek.

Cute Pets Today

15.9.2013
68%
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Cute Pets Today je více kvíz než hra, navíc si ji můžeš zahrát jen jednou denně a pak musíš počkat na další den. Musíš odpovědět na sérii otázek v podobě dvojice obrázků, vždy si vyber ten, který se ti líbí více a který k tobě více pasuje. Poté se dozvíš, jaké zvířátko jsi ten den.

GROW Nano Vol3

29.11.2013
69%
Hra - GROW Nano Vol3
Video se načítá
Abyste dosáhli nejvyšších úrovních ve všech aspektech, musíte zvolit správný postup. To je tedy cílem ve hře GROW Nano Vol3. Dokážete najít pouze jednu správnou variantu, abyste dotáhli vývoj na nejvyšší úroveň.

Snídaně do postele

11.10.2012
76%
Hra - Snídaně do postele
Video se načítá
Představte si, že byste mohli dostat celou krásnou snídani až do postele. Jaké jídlo byste si vybraly? Jaké pití a ozdoby? V této pěkné dekorační hře si to budete moct vyzkoušet a třeba se dočkáte i ve skutečnosti ;)

Mushroom House Decor

6.3.2012
78%
Hra - Mushroom House Decor
Video se načítá
V této hře, která se jistě nebude líbit jen těm nejmenším, si budete most zařídit hříbkový domeček pro skřítky tak, jak byste si ho představovali, nebo jak by se Vám nejvíc líbil. Navíc mu budete moct zvelebit i okolí a použít zábavné prvky jako skluzavky, houpačky nebo domečky pro zvířátka.

Bury My Bones

8.1.2014
78%
Hra - Bury My Bones
Video se načítá
V této hře budete pohřbívat kostlivce, které jeho ostatky nikdo nezakopal. Pomozte tedy hrobníkovi, pomocí odebírání prvků dostaňte kostlivce až do hrobu. Podaří se vám ho v každém levelu zakopat?

Scooby Perfect Teeth

24.11.2013
73%
Hra - Scooby Perfect Teeth
Video se načítá
Scooby Doo je známá seriálová postava. V naší hře se stanete jeho vrchním zubařem. Cíl je tedy jasný. Snažte se mu opravit a vyčistit všechny zuby, které půjdou. Poté se můžete dát na samotnou dekoraci zubů. Můžete je pestře nabarvit a také na ně nalepit obrázky.

Cinema Rush

22.2.2013
91%
Hra - Cinema Rush
Video se načítá
Cinema Rush je moc povedená obsluhovací hra, ve které se budete prodávat v předsálí kina všechny oblíbené pochoutky jako je popkorn, hot dogy nebo limonády. Musíte být ale opravdu rychlí a svou práci si dobře naplánovat, protože film brzo začne a zákazníci tak docela pospíchají. Navíc je Vašim…

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Hair Salon

23.7.2013
75%
Hra - Hair Salon
Video se načítá
Chtěli byste být kadeřnicí? Na hře Hair Salon si to můžete vyzkoušet. Ke své tvorbě módních účesů dostanete modelku a vaším úkolem je jí vytvořit účes, který si na daném obrázku vyberete. Staňte se i vy profesionální kadeřnicí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.