Oblíbené hry

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Baby Bonnie Blue

21.3.2014
78%
Hra - Baby Bonnie Blue
Video se načítá
Bonnie onemocněla a má vysokou teplotu, kterou musíte urychleně snížit, aby se cítila lépe. Na teplotu zabírají zejména léky a vývar z zázvoru, který nutně potřebuje aby byla opět fit. Myslíte že Bonnie vyléčíte?

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.

Kitty Makeover

31.3.2013
81%
Hra - Kitty Makeover
Video se načítá
Oblékněte a upravte podle svých představ tři kočičky v této opravdu povedené hře. Postupně každé podle své fantazie změňte barvu i styl kožíšku. Potom všechny oblékněte a vyberte jim doplňky, podle kterých se můžou stát popvými zvězdami, vypravit se na zimní sport,...

Prison Bus Driver

4.4.2013
70%
Hra - Prison Bus Driver
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte převézt zločince z vězení na policejní stanici. Po cestě na Vás však číhá mnoho banditů, kteří by chtěli vězně osvobodit. Musíte tak stále vylepšovat autobus, aby vydržel všechny útoky.

Double Dimension

13.3.2014
65%
Hra - Double Dimension
Video se načítá
Double Dimension je skákačka, ve které musíte být opravdu na pozoru. Ve hře budete ovládat panáčka, se kterým budete skákat po bílé a černé plošině, přičemž je za pomoci mezerníku musíte přepínat, abyste nespadli mimo plošinu. Troufáte si na to?

Factory KingdomNÁŠ TIP

30.10.2013
85%
Hra - Factory Kingdom
Video se načítá
Vytvořte si vlastní továrnu na oblečení! Začínáte s pár tisícovkami v kapse a prázdnou tovární halou, co s tím uděláte? No jasně, že postavíte nějaké linky, šicí stroje a balící stroje. Díky tomu se může vaše podnikání začít hýbat. Dále to bude chtít nějaké uklízečky, mechaniky a hlavně výzkumníky,…

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Hopyon

16.9.2013
73%
Hra - Hopyon
Video se načítá
Fialový míček se zajímavou anténkou se chce dostat co nejvýše, a to pomocí přeskakování z plošiny na plošinu. Nesmíš s ním spadnout dolů! Myslíš si, že se dokážeš dostat až k Plutu?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Hay Day

3.2.2014
88%
Hra - Hay Day
Video se načítá
V této skvělé hře budete hrát za farmářku, která pěstuje zeleninu. Napřed nakupte semena v obchodě a zasaďte je. Nezapomeňte je zalévat každý den. Farmářka se unavuje a potřebuje i spát. Později, jí však budete moci i vařit, aby vydržela déle na poli.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.