Oblíbené hry

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Christmas Runaway Secrets

26.12.2013
92%
Hra - Christmas Runaway Secrets
Video se načítá
Christmas Runaway Secrets je další hra, ve které nebudete modelky oblékat do různých stylů oblečení, ale zahrajete si například pexeso a budete chytat vánoční ozdoby do tašek. Oblečte všechny modelky do daného stylu a vyberte jim vhodný make-up a doplňky.

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.
Hra - First Week of School Style
Video se načítá
Tina se neví rozhodnout, jaké oblečení si má vzít na tento týden do školy. Pomůžeš jí s výběrem šatů, doplňků a samozřejmě make-upem, aby se spolužákům líbila?
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.
Hra - Dora Star Mountain Mini Golf
Video se načítá
Milovníci sportu si mohou s Dorou i zasportovat. Stačí vzít golfové hole a můžete vyrazit na green. Cílem je samozřejmě odpálit míček do jamky, ne vždy se Vám to povede na první pokus, takže pečlivě miřte a soustřeďte se.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.