Oblíbené hry

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Pet Bunny

16.7.2013
85%
Hra - Pet Bunny
Video se načítá
A opět tu máme, něco zajímavého pro holky. Pet Bunny je hra s milým zajíčkem, který chce vypadat, co nejlépe. Můžete mu změnit uši, barvu, tvar očí a samozřejmě i srst. Zajíčka si můžete umýt a nakonec i obléci do zajímavých šatů.

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.