Oblíbené hry

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Marge Saw Game

4.9.2014
66%
Hra - Marge Saw Game
Video se načítá
Marge saw game je Klačko adventura, ve které budete muset pomoci Marge a to tím, že na jednotlivých místech musíte sbírat různé předměty. Pokud je budete mít musíte je v pracný čas a na správném místě využít. Podaří se vám jí pomoci?

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Pou Picnic

2.8.2014
75%
Hra - Pou Picnic
Video se načítá
Poua můžete znát z mobilních telefonů a nyní mu také můžete připravit piknik u nás. Dokážete skloubit barevné kombinace a ještě vybrat jídlo, na kterém si pochutná?

Door Hanger Creator

20.11.2012
89%
Hra - Door Hanger Creator
Video se načítá
V této výborné dekorační hře na Vás čeká výroba vlastní originální visačky na dveře. Použít můžete cokoliv z opravdu velkého výběru papírů, obrázků, štítků, jednotlivých barevných písmen,... Je jen na Vás jak bude nakonec visačka vypadat a co bude příchozím říkat.

Baby Monster Flu Doctor

18.3.2014
82%
Hra - Baby Monster Flu Doctor
Video se načítá
Holčička z Monster High onemocnělo protože si hrála venku s kamarádkou v dešti. Nyní potřebuje urychleně uzdravit, aby byla šťastná. Staneš se její doktorkou?

Chelsea Flu Doctor Care

26.5.2014
84%
Hra - Chelsea Flu Doctor Care
Video se načítá
Pomoz holčičce, která se nachladila, když pršelo a ona byla bez deštníku venku. Doktorka bude potřebovat tvou pomoc, ale vždy ti poradí, co máš dělat, takže se nech vést a společně vylečte holčičku.
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.