Oblíbené hry

Desert Monster 2

16.12.2013
62%
Hra - Desert Monster 2
Video se načítá
Desert Monster 2 je závodní hra, ve které si vyzkoušíte jízdu přes rozlehlou poušť na úžasném monster trucku. Svůj truck si můžete neustále vylepšovat, avšak nejdůležitější je zkontrolovat si před každým kolem, zda máte dostatek paliva. Podaří se vám nasbírat všechny upgrady?

Angry Birds Crazy Racing

29.6.2014
81%
Hra - Angry Birds Crazy Racing
Video se načítá
Angry Birds jsou zpět a chtějí závodit! Vaším úkolem bude jim pomoci vyhrát každý závod. Vyhýbejte se překážkám a ničte po cestě zlá prasátka. Dávejte pozor na náročný terén, protože jakmile otočíte váš povoz na střechu tak musíte začít znova.

Angry Birds Bike Revenge

14.8.2014
73%
Hra - Angry Birds Bike Revenge
Video se načítá
Známí Angry Birds tentokrát usedli na kolo a chtějí překonat velmi náročnou trať, kterou jim přichystala prasata. Dokážete jim pomoci v udržení rovnováhy?

Cat Balloon Delivery

23.5.2014
83%
Hra - Cat Balloon Delivery
Video se načítá
Pomoz líným dětem ve městě a jako kočička v létajícím balónu jim roznášej to, co potřebují. Nakupovat potřebné věci můžeš v nemocnici, v obchodě a ve škole. V každém kole musíš vydělat určité množství peněz. Mezi koly získáš různá vylepšení, která ti pomohou.

Beach resort

18.1.2012
85%
Hra - Beach resort
Video se načítá
Staňte se výkonnou manažerkou přímořského letoviska a starejte se správně o své hosty. Když budou spokojeni, tak Vám dobře zaplatí a vy budete moci rozšířit své služby. Na začátku budete hlavně zachraňovat tonoucí, obsluhovat v plážovém baru a prodávat potřeby do vody. Ale pozor, musíte být pozorné…

Nano Car Race

20.5.2012
65%
Hra - Nano Car Race
Video se načítá
Nano Car Race je závodní hra, ve které se se svým autem vydáte na náročnou dráhu plnou různých překážek. Pokud chcete získat vysoké skóre nezapomeňte sbírat červené srdíčka, které po cestě najdete.

Police Monster Truck

31.10.2013
94%
Hra - Police Monster Truck
Video se načítá
Jednoduchá závodní hra, ve které musíte přejet po nerovném terénu s policejním monstertruckem. V cestě vám navíc budou stát auta, která je potřeba přejete a nejlépe i rozdrtit.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…
Hra - SpongeBob podvodní restaurace
Video se načítá
Známý žlutý kluk, co vypadá jako houba a žije spokojeně pod vodní hladinou SpongeBob si otevřel restauraci. Pomozte mu obsloužit všechny jeho kamarády dřív, než jim dojde trpělivost a odejdou.

Barbie Manicure SecretsNÁŠ TIP

31.10.2013
87%
Hra - Barbie Manicure Secrets
Video se načítá
Baví vás starat se o slečnu? Tentokrát budete mít na starost kompletní změnu vzhledu, největší zaměření je však na nehty. Nejdříve musíte najít všechny potřebné věci. Pak nehty očistit a odstranit původní lak. Nakonec budete lakovat, lepit a podobně. Můžete pak slečnu i obléci a namalovat.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru s koníkem a překonejte celou trasu. Vaším úkolem je co nejrychleji proběhnout určenou cestu, ale musíte si dávat pozor na překážky, které stojí v cestě. Ty můžete přeskočit, důležité je ale odhadnout správný čas výskoku. Čím lépe se vám bude dařit, tím vyšší levely jsou vám k…

Show Jumping

30.5.2011
78%
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? Tahle hra patří mezi jedny z nich. Usedněte do sedla tohoto koníka a projeďte s ním celou trasu. Ta ale obsahuje i různé překážky, které budete muset přeskočit. Nezapomínejte však, že kůň může skákat pouze při běhu.

Winx Club Layla

23.5.2013
77%
Hra - Winx Club Layla
Video se načítá
Jedna z víl z Winx klubu - Layla - je opět tady, aby se od vás nechala obléknout a upravit celé image. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, barvu vlasů, stylové šatičky, boty, rukavičky i doplňky. Nezapomeňte ani na pravá vílí křídla.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.