Oblíbené hry

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.
Hra - Strawberry Shortcake How a Garden Grows
Video se načítá
Pomozte mladé jahůdce posbírat každé ovoce, které uvidíte, aby si mohla upéct chutný koláč. Kromě toho můžete sbírat i kapky.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Frontline Defense 2

23.3.2012
70%
Hra - Frontline Defense 2
Video se načítá
Braňte své pozice a hlavně vchod do své pevnosti před nájezdy nepřátel ve výborné tower defense hře s válečnou tématikou. Rozmístěte co nejlépe své palebné věže a nenechte projít žádného nepřátelského vojáka. Za zabité nepřátele získáte body k nákupu dalších obranných prvků.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Symbiosis

10.3.2013
75%
Hra - Symbiosis
Video se načítá
Symbiosis je perfektní strategická hra, jejíž úspěšné dokončení vyžaduje logiku a především dobré taktické myšlení. V každém kole budete na hrací plochu umísťovat bojové rostliny, díky kterým je možné zničit vašeho nepřítele. Kromě toho musíte zvolit i vhodný typ útoku, aby vaše rostliny mohli…

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.