Oblíbené hry

Kavárna pro víly

25.1.2013
91%
Hra - Kavárna pro víly
Video se načítá
Všem slečnám se jistě bude líbit tato krásná obsluhovací hra, ve které si otevřete opravdu speciální kavárnu. Vašimi hosty totiž budou samotné víly. Vy je budete muset vždy usadit k volnému stolku, vyslechnout jejich přání a připravit jim podle toho nápoj nebo jídlo. Když všechno stihnete včas,…

Model Studio

4.8.2011
72%
Hra - Model Studio
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou módního salonu. Vašim úkolem je uspokojit zájmy zákaznic. Některé chtějí ostříhat, jiné vhodně obléknout a jiné raději navštíví váš kosmetický koutek. Vašim úkolem je rychle a kvalitně obsluhovat všechny zákaznice.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Winx Club Mah-jongg 2

30.8.2014
83%
Hra - Winx Club Mah-jongg 2
Video se načítá
Zahrajte si známou čínskou hru Mahjong. Ha je velmi jednoduchá, musíte hledat stejné páry a odstranit je, čímž se vám otevřou jiné obrázky.

Cindy kadeřnice

3.8.2012
85%
Hra - Cindy kadeřnice
Video se načítá
V této hře budete mít spolu se Cindy vlastní kadeřnický salon, ve kterém budete muset vyhovět svým zákaznicím. Dokážete je dost rychle stříhat, barvit a česat, aby byly spokojené a dobře Vám zaplatily?

Awesome Pirates

10.1.2016
70%
Hra - Awesome Pirates
Video se načítá
Zvládnete zneškodnit všechny piráty v této logické hře? Snažte se zamířit a zlikvidovat všechny cíle.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Flying CandyHra s oceněním

14.5.2012
76%
Hra - Flying Candy
Video se načítá
Ve hře Flying Candy bude vaším úkolem vyvolat co nejsilnější řetězovou reakci za pomoci jediného výbuchu. Snažte se posbírat co největší množství cukrovinek, které vám poslouží na nákup upgradů. Použitím různých bomb můžete vyvolat silnější reakci.

Flower Reaction

9.5.2014
75%
Hra - Flower Reaction
Video se načítá
Jestli máte rádi řetězovky, tak tohle je hra přímo pro Vás! Flower Reaction je klasická řetězovka, na které není nic složitého. Máte pole plné poletujících květin a máte za úkol trefit jednu kytičku, která je v chumlu dalších. Máte na to nahrát více jak 1000 bodů?

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Hippolyta

26.9.2012
72%
Hra - Hippolyta
Video se načítá
Hippolyta byla uvězněna nepřátelskými vojáky ve staré stodole. Naštěstí se jí podařilo odtud dostat a na ukradeném koni se chce pokusit všem nepřátelům utéct. Vy jí musíte pomoci zdolat všechny překážky i za cenu toho, že budete muset na vaší cestě za svobodou zlikvidovat několik nepřátel.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Love Maker Cupid

28.3.2012
85%
Hra - Love Maker Cupid
Video se načítá
V této hře si zahrajete na andílka rozdávajícího lásku. Svým šípem budete mít za úkol sestřelovat srdíčka tak, aby dopadala na smutné lidičky pod Vámi. Abyste postoupili do dalšího levelu musíte "zasáhnout láskou" vždy více a více lidí.

Free The Fish

6.11.2011
82%
Hra - Free The Fish
Video se načítá
V této hře budete muset pomoci rybičkám z uvěznění. V každém levelu jsou totiž připoutány řetězy a vaším úkolem uvolnit je z nich. Ne vždy to bude snadné a na řešení možná nepřijdete na první pokus. O důvod víc, proč ji vyzkoušet, určitě vás zabaví na dlouho.

Zippy Fish

30.10.2011
70%
Hra - Zippy Fish
Video se načítá
Cílem této hry se krmit se se svou rybkou tak, abyste nasbírali určený počet bodů. V každém levelu je časový limit, během kterého to musíte stihnout. Čím dříve se vám podaří body nasbírat, tím lepší ocenění získáte.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.