Oblíbené hry

Amy' s Hospital

6.12.2013
72%
Hra - Amy' s Hospital
Video se načítá
Preventivní prohlídky u lékaře, hlavně ještě v období dospívání jsou velmi důležité. V ciťte se do role doktorky a udělejte preventivní prohlídku této milé slečně. Budete jí kontrolovat například váhu, výšku, teplotu, tlak a tak dále.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…
Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.
Hra - Operate now! Pacemaker Surgery
Video se načítá
Máme tu další pokračování Operate Now! Tentokrát se budete moct účastnit složité operace srdce. Dělejte vše, co vám počítač zadá, a nic nemůžete pokazit. Jakmile dokončíte tuto operaci tak si můžete procvičit paměť a zkusit operovat bez nápovědy. Podaří se vám úspěšně uzdravit pacienta?

Pou Nose Doctor

2.4.2014
73%
Hra - Pou Nose Doctor
Video se načítá
Pou potřebuje ošetřit a vyčistit nos protože ho bolí. K tomu budete potřebovat nářadí před sebou. Zprávy ho opět šťastným a vyléčíte ho?

Pou Tooth Problems

15.4.2014
77%
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Zahrajte se na zubního lékaře a postarejte se o Poua, který nutně potřebuje zuby, vyměnit a zbavit nečistot.

Pou at the Doctor

21.6.2014
51%
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Pou v hlavní roli v této ne úplně povedené hře. Tvým úkolem je ho ošetřit, protože Pou je zraněný. Stačí ale málo a Pou bude za chvíli zase úplně zdravý.

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Precious Kitty Dentist

22.3.2014
79%
Hra - Precious Kitty Dentist
Video se načítá
Dokonce aj kočičky se musíme starat, aby byly zdravé a šťastné. Tato potřebuje vyčistit zuby a vyměnit zkažené zuby za nové. Pomůžete kočičce, aby se cítila lépe?

Pony Dental Care

2.8.2014
74%
Hra - Pony Dental Care
Video se načítá
Pomozte milému poníkovi s vyčištěním a odstraněním zkažených zubů. Podaří se vám ho vyléčit?

Puppy at the Dentist

4.8.2014
77%
Hra - Puppy at the Dentist
Video se načítá
Toto štěně je značně zanedbaná a proto tak vypadají i jeho zuby. Aby bylo opět šťastné a zdravé musíte mu je vyléčit za pomocí přístrojů, které máte k dispozici.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Boule And Bill

22.6.2014
80%
Hra - Boule And Bill
Video se načítá
Skvělá skákačka prověří Tvůj postřeh a také rychlé prsty. Musíš se vyhnout všem překážkám na trati a je jedno jakým způsobem. Můžeš je podlézt, přeskočit nebo se jim vyhnout. Sbírání mincí Ti umožní nákup vylepšení v obchodě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.