Oblíbené hry

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Hamster Daycare

31.12.2013
91%
Hra - Hamster Daycare
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je se starat o malého, roztomilého křečka. Nebude to nic snadného, napřed mu budete muset nachystat podestýlku, vyčistit akvárium, nakrmit ho, prostě splňte všechny jeho touhy, aby se cítil dobře.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Zahrajte si na profesionální kadeřnici a připravte Barbie na ples, aby byla krásná musíte jí vlasy umýt, vyfoukat a nakonec udělat krásný účes, který můžete vylepšit doplňky a šaty.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Monkey Go Happy Dragon

2.9.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Dragon
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi opičáky, máme tu pro vás další díl! Čeká na vás 17 zbrusu nových levelů, které musíte splnit. Také se můžete těšit i na novou opičku. Podaří se vám vyřešit každý level?

Monkey GO Happy Western

12.1.2015
90%
Hra - Monkey GO Happy Western
Video se načítá
Je tu další pokračování vaší oblíbené hry s opičkami. Navštivte divoký západ, kde na vás bude čekat spousta úkolů, hádanek a dobrodružství! Dokážete se dostat až na konec?

Monkey Go Happy Tales 2

16.5.2014
90%
Hra - Monkey Go Happy Tales 2
Video se načítá
Další hra ze série Monkey Go Happy je tu. Tentokrát tě čeká pět různých příběhů, ve kterých musíš zachránit malé opičky. To nebude jednoduché, musíš použít vhodně všechny věci, které ve hře najdeš.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Monkey GO Happy Sci-fi 2

14.7.2014
88%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi 2
Video se načítá
Máme tu druhé pokračování opičáků! V posledním díle jste odletěli ve vesmírné lodi. V tomto díle bude vaším úkolem prozkoumávat další planety a řešit úkoly a hádanky. Zvládnete rozveselit všechny opičky?

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Play Caesarean Birth

9.9.2014
78%
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Ve hře Play Caesarean Birth se miminko nemůže narodit přirozenou cestou, takže musíte pomoci s provedením císařského řezu. Dokážete jej provézt přesně podle instrukcí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.