Oblíbené hry

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Earn to Die 2012

28.5.2013
60%
Hra - Earn to Die 2012
Video se načítá
Máme tu pokračování skvělé hry, ve které jste se snažili uniknout před hordou zombíků. Povedlo se vám to, ale né na dlouho. Druhý díl přináší mnohem více nepřátel a náročnější terén. Opět můžete za získané peníze pořídit nové auto nebo vylepšení stávajícího.

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.

Chinchilla Pet Care

24.10.2013
79%
Hra - Chinchilla Pet Care
Video se načítá
Činčily jsou krásní malí savci velmi podobní veverkám. Chtěla by ses postarat o jednu takovou? Nebo jich dokonce zvládneš víc? Postupuj podle instrukcí a užij si zábavu ve dvou módech - v jednom musíš stihnout postarat se o co nejvíc činčil během tří minut, ve druhém si můžeš vybrat libovolnou…

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Monkey GO Happy Valentines
Video se načítá
Blíží se k nám svátek všech zamilovaných a s ním i nové opičky. Tentokrát se budete snažit vložit lásku do zamilovaných párů a rozesmát opičku. Také na vás čeká 70 králíčků se srdíčkem, které musíte najít.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Spring Getaway Wedding

5.4.2014
81%
Hra - Spring Getaway Wedding
Video se načítá
Připravte nevěstu na její velký den ve hře Spring Getaway Wedding. Na začátku musíte nevěstě upravit pleť a zbavit ji všech nedokonalostí za pomoci různých kosmetických přípravků. Následně vyberte pro nevěstu účes, šat , šperky a nakonec i make - up.

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.
Hra - Baby Elsa's Frozen Shower
Video se načítá
Postarejte se jako pečovatelka o malou Elsu. Potřebuje vykoupat a vybrat nové šaty, které by se jí hodily. Pomůžete jí?

Baby's Pacifier

9.2.2014
71%
Hra - Baby's Pacifier
Video se načítá
Oblečte toto mimčo do hezkého oblečení, udělejte jí účes, dejte jí autosedačku, dudlíček a plyšáčka, aby se mohla s ním mazlit.

Baby Boy Care

6.4.2014
81%
Hra - Baby Boy Care
Video se načítá
Ve hře Baby Boy Care bude vaším úkolem postarat se o malého chlapce jménem Ben. Protože jeho rodiče jsou pryč, musíte Bena sami přebalit a následně se s ním hrát, aby byl spokojen. Abyste věděli, co máte dělat, v každém kroku se vám zobrazí nápověda, které se stačí držet.

Caring Carol - Baby Boy

15.3.2014
83%
Hra - Caring Carol - Baby Boy
Video se načítá
Ve hře Caring Carol - Baby Boy bude vaším úkolem postarat se o malého chlapečka. V prvním kroku ho budete musíte celého umýt. Za každý správně provedený krok vzroste štěstí chlapečka. Naopak, pokud se spletete jeho štěstí klesne.

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.
Hra - Baby Hazel Sibling Care
Video se načítá
V této části se společně s Hazel budete starat o její mladšího bratra. je bratr je ještě maličký proto potřebuje neustálou péči. Pomůžete Hazel i tentokrát?

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.