Oblíbené hry

Elsa Nails Spa

17.7.2014
85%
Hra - Elsa Nails Spa
Video se načítá
Zahraj si další hru z Ledového království neboli Frozen. Elsa potřebuje kompletní péči o její ruce a nehty a následně nehty co nejlépe nalakovat a vybrat si hodící náramek. Myslíš, že jí můžeš pomoci?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Emily Vancamp Hair Care

23.9.2014
79%
Hra - Emily Vancamp Hair Care
Video se načítá
Ve hře Emily Vancamp Hair Care si musíte poradit s tvorbou nového účesu. Nejprve zákaznici umyjte vlasy a pečlivě osušte. Poté se můžete vrhnout na stříhání a další úpravu výsledného účesu.
Hra - Fabulous Back 2 School Hairstyles
Video se načítá
Učeš holku, která jde v září do školy a chce při tom vypadat co nejlépe. Na výběr máš ze tří účesů, udělat můžeš postupně všechny. Byla by z tebe dobrá kadeřnice?

Catty Noir Hairstyles

1.10.2014
89%
Hra - Catty Noir Hairstyles
Video se načítá
Catty chce jít na oslavu se svými kamarádkami ak tomu potřebuje dokonalý účes, šaty a doplňky. Vlasy jí můžete nejen ostříhat, ale i přebarvit podle libovolné barvy.

Elsas Lovely Braids

1.10.2014
75%
Hra - Elsas Lovely Braids
Video se načítá
Vytvořte Else jeden ze tří účesů a vytvořte jí ho na hlavě. Předtím však musíte vlasy umýt a připravit. Bude Elsa ještě krásnější?

Graduation New Haircut

3.10.2014
76%
Hra - Graduation New Haircut
Video se načítá
Udělejte této krásné maturantce nový účes! Je pouze na vás, jaký účes jí vytvoříte!

Decor My Cupcakes

26.9.2014
62%
Hra - Decor My Cupcakes
Video se načítá
Vyzdobte si krásné muffinky různými polevami a chutnými dekoracemi. Budete překvapeny svým výtvorem.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Mistři ve vaření

27.6.2012
95%
Hra - Mistři ve vaření
Video se načítá
Staňte se opravdovými mistry kuchyně s touto vynikající hrou. Nebudete jen podle návodu přidávat ingredience a míchat, ale dostanete k dispozici celou kuchyni a uvaříte kompletní obědové menu.

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.