Oblíbené hry

Barbie Manicure SecretsNÁŠ TIP

31.10.2013
87%
Hra - Barbie Manicure Secrets
Video se načítá
Baví vás starat se o slečnu? Tentokrát budete mít na starost kompletní změnu vzhledu, největší zaměření je však na nehty. Nejdříve musíte najít všechny potřebné věci. Pak nehty očistit a odstranit původní lak. Nakonec budete lakovat, lepit a podobně. Můžete pak slečnu i obléci a namalovat.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Elsa Frozen Magic

30.7.2014
70%
Hra - Elsa Frozen Magic
Video se načítá
Sněhulák Olaf z Frozen (Ledové království) má trochu problém, začal tát. S tím se dá dělat jediná věc, Elsa musí vymyslet kouzlo, aby tát přestal. Povede se ti to?
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?

Violetta Ambulance

18.8.2014
73%
Hra - Violetta Ambulance
Video se načítá
Violetta se zranila a potřebuje první pomoc. Poskytněte jí ji, aby byla opět šťastná.

Lunas Steak House

12.10.2014
80%
Hra - Lunas Steak House
Video se načítá
Dokážete připravit kompletní menu pro hosty v restauraci. Nebude to jednoduché, ale jistě si poradíte. Musíte nejprve vyrobit několik omáček podle požadavků. Následně se vrhnete na maso, konkrétně na steaky, které budou ozdobou večera.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Farm Frenzy 1

12.5.2014
87%
Hra - Farm Frenzy 1
Video se načítá
Zahraj si další skvělou farmářskou hru, která prověří tvé schopnosti. V každém kole musíš získat požadované množství peněz nebo nakoupit daný počet hospodářských zvířat. První kola jsou lehká, ale postupně bude vše těžší a těžší.

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Dora Pets Care

16.10.2013
72%
Hra - Dora Pets Care
Video se načítá
Dora dostala psa, kočku a křečka. Pomoz jí s péčí o ně a splň jim všechna přání z bublin, které se objeví nad zvířaty. Stačí si vybrat jedno ze tří zvířat a můžeš hrát.

Baby Talking Tom Bathing

7.10.2014
45%
Hra - Baby Talking Tom Bathing
Video se načítá
Tom miluje koupání a tentokrát chce, abyste byli u toho. Nejdříve mu napustíte vanu, umyjete ho, vysušíte a nakonec vyberete krásný kostým.

Pretty Poodle

7.10.2014
68%
Hra - Pretty Poodle
Video se načítá
Naučte svého pudlíka skákat přes kruh, postarejte se o něj a pomozte sesbírat a vyčistit jeho trofeje z výstav. Kromě toho ho naučíte i výstavní pozici. Podaří se vám být tím nejlepším trenérem?
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Elsa Eye Doctor

19.7.2014
76%
Hra - Elsa Eye Doctor
Video se načítá
I lidé jako Elsa (kterou můžeš znát z filmu Ledové království - Frozen) mohou mít zdravotní problémy. Tentokrát Elsa špatně vidí, a tak se vydala k očnímu lékaři. Tím jsi ty. Nejdříve je potřeba vyšetřit jí zrak, abys zjistila, jaké problémy ji trápí, a pak jí dát oční kapky a vybrat brýle.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.