Oblíbené hry

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.
Hra - Robot Unicorn Attack Evolution
Video se načítá
Máme tu další díl skákačky s robotím jednorožcem. Tentokrát se ale jednorožec bude v průběhu hry měnit na další zvířata a procházet tak takovou evolucí. A jaká zvířata můžeš potkat? Panda, had, gorila. Ta další zjistíš, když budeš opravdu dobrá!

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Murphyho zákony 6

25.11.2013
60%
Hra - Murphyho zákony 6
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem, znepříjemnit den v práci tomuto sympatickému mladíkovi. Ale, aby se tak mohlo stát, musíte nastrčené věci použít v dané kombinaci s jinými předměty a to ve správný okamžik. Pokud to nestihnete vaše snaha bude nulová. Jeden z tipů, které můžete využít je takový, že mu…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Rollercoaster Rush

9.6.2013
72%
Hra - Rollercoaster Rush
Video se načítá
Rollercoaster Rush je oddechovka, u které se určitě zabavíte. V této hře bude vaším úkolem dopravit v pořádku všechny cestující na horské dráze. Dávejte si pozor, abyste je po cestě nevysypali. Doporučujeme pouštět plyn, nemá smysl brzdit, akorát přijedete o body. Jezděte agresivně a zároveň…

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Street Racing

13.5.2014
67%
Hra - Street Racing
Video se načítá
Už jsi někdy řídila Ferrari? Vydej se na jízdu po různých tratích. Tvým cílem je vždy dojet na medailové pozici. Skvělé zpracovaná závodní hra.

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Dostihový den

2.6.2012
89%
Hra - Dostihový den
Video se načítá
Máte rády koně i rády závodíte? Pak si zkuste vycvičit vlastního závodního šampióna a zúčastněte se s ním čím dál náročnějších závodů. Musíte se ale starat správně o jeho kondici a dostihové dovednosti. Když se do toho správně a naplno pustíte, určitě začnete brzo vyhrávat!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.