Oblíbené hry

Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?
Hra - Barbie Monster High Star Dress Up
Video se načítá
I Barbie miluje seriál Monster High a proto se v tomto stylu chce obléknout. Na výběr máte pestré účesy, šaty a doplňky.
Hra - Barbie's Christmas Patchwork Dress
Video se načítá
Pomozte Barbie s přípravou exkluzivních šatů. Tato metoda šití je velmi oblíbená a známá. Je zajímavá tím, že šaty jsou neustále originální protože mohou obsahovat různé druhy látek. Nakonec jí můžete vybrat k novým šatům i doplňky a účes.

Barbie Lady Gaga

20.7.2014
81%
Hra - Barbie Lady Gaga
Video se načítá
Barbie má tentokrát možnost obléknout si kostýmy, které na sobě nosí Lady Gaga. Jak v nich bude vypadat? A budeš se inspirovat originálem, nebo si vymyslíš něco úplně nového?

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.
Hra - Barbie Western Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie se tentokrát vydala na divoký západ a aby zapadla, potřebuje se obléct podle místních zvyklostí. Jak přesně bude vypadat, to už je na tobě. Tak na co čekáš?
Hra - Barbie Lollipop Princess Dress Up
Video se načítá
Další skvělá hra s Barbie je tu! Tentokrát je Barbie princeznou sladkostí, a podle toho samozřejmě musí vypadat její oblečení, které je prostě... sladké. Jak ji oblečeš ty?

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Bratz 25 Makeover

8.3.2012
82%
Hra - Bratz 25 Makeover
Video se načítá
Vyberte si jednu z panenek Bratz a postarejte se o to, aby byla krásnější než kdy dřív. Podle své fantazie jí můžete upravit a nabarvit vlasy, nalíčit jí a dokonce jí dát tetování.

Jammin Hamster

24.12.2014
76%
Hra - Jammin Hamster
Video se načítá
Vytvořte křečkovi cestičku, aby se mohl dostat do domečku. Během cesty můžete vzít mnohé předměty, za které dostanete body navíc.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Bling Bling Manicur

1.6.2012
88%
Hra - Bling Bling Manicur
Video se načítá
Pro všechny holky co si rády lakují nehty je tady bezvadná hra, ve které máte na výběr opravdu velké množství barev laků, nejrůznějších ozdob i prstýnků. Nechte se třeba inspirovat a vytvořte si potom zajímavé dílo i na vlastních nehtech ;)

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.