Oblíbené hry

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Polly Party Pickup

29.1.2014
67%
Hra - Polly Party Pickup
Video se načítá
V této hře má Polly za úkol vyzvednout a odvést kamarády, kde potřebují. Ale nebude to tak jednoduché, čeká vás spousta překážek a omezuje vás i časový limit.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.

Barbies Salwar

20.4.2015
79%
Hra - Barbies Salwar
Video se načítá
Dokážete pro Barbie navrhnout zcela nové šaty? můžete kombinovat mnoho motivů podle Vašich představ. Dalším krokem je úprava účesu a samozřejmě výběr vhodných doplňků, které bude Barbie potřebovat.

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Pink Princess Room

1.11.2011
87%
Hra - Pink Princess Room
Video se načítá
Máte vysněný váš pokojíček, který bude jen váš? V této hře si můžete vyzkoušet, jak by rozestavění jednotlivých věcí mohlo vypadat. Udělejte si ten správný pokojíček pro princeznu jen podle vaší fantazie.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Výrobna sušenek

1.10.2012
82%
Hra - Výrobna sušenek
Video se načítá
V této super hře plné krásných sušenek si vyzkoušíte svůj postřeh i rychlost. Půjde totiž o to vyrobit sušenky přesně podle zakázky. Aby se Vám to podařilo budete obsluhovat výrobní linku, která dá sušenkám tvar, barvu polevy i ozdoby.
Hra - Barbie's Wedding Design Studio
Video se načítá
Barbie by potřebovala nové svatební šaty, pomůžete jí, aby jejich ušila správně a vybrala styl a barvu, která se jí hodí?

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.