Oblíbené hry

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Kitten Maker V.2

10.1.2015
63%
Hra - Kitten Maker V.2
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní kočku nebo z ní můžete udělat divokou, či magickou šelmu. Pro kterou z nich se rozhodnete?

Create a Cat

16.7.2014
88%
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Vytvoř si kočku snů! Možností je ve hře mnoho, tak je vyzkoušej všechny a zjisti, co se ti líbí nejvíce. Jak bude tvá kočka vypadat?

Super Kotaro Kun

12.12.2012
78%
Hra - Super Kotaro Kun
Video se načítá
Super Kotaro Kun je postřehová skákačka, ve které bude vaším úkolem nasbírat co největší skóre. Hrát budete za ninju, který dokáže běhat po stěnách, ale zároveň se musí vyhýbat mnoha překážkám. Důležité je také sbírat ovoce, které vám přidá body navíc.

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Dino Run

3.12.2013
72%
Hra - Dino Run
Video se načítá
Zajímavá hra, ve které se snažíte utéci s dinosaurem před padajícími meteority. Po cestě můžete sbírat vajíčka a hlavně kosti, za které pak můžete dinosaura vylepšovat. Vylepšení naleznete v menu pod položkou

Necrorun 2.0

23.5.2012
72%
Hra - Necrorun 2.0
Video se načítá
Projděte s černým jezdcem krajinou a překonejte všechny překážky. V cestě vám budou stát stromy, zombie či další jezdci na koni. Snažte se dostat co nejdál a nasbírat tak co nejvíce bodů. Časem budete mít k dispozici i řadu vylepšení.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Band of Heroes

7.3.2013
74%
Hra - Band of Heroes
Video se načítá
V této postřehové střílečce musíte pomoci hlavní postavě překonat cestu plnou nepřátel a vražedných nástrah a získat tak vzácné diamanty, které po cestě najdete. Důležité budou především vaše rychlé reakce, protože nepřátel je mnoho a jejich síla neustále narůstá. K dispozici budete mít i mnoho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.