Oblíbené hry

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

Onepiece Matching GameHra na skóreHra o medaile

1.5.2014
72%
Hra - Onepiece Matching Game
Video se načítá
Zahrajte si další zábavné pexeso! Velmi jednoduchá hra, ve které musíte spojit všechny obrázky dřív, než vám dojde čas!

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Hidden SantaHra na skóreHra o medaile

15.9.2014
72%
Hra - Hidden Santa
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Hidden Santa. Vaším úkolem bude najít všechna spřežení se Santou. Ty jsou schována v každé lokaci na různých místech. Za každé spřežení dostanete 50 bodů plus bonus za čas.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

ClickenGoldHra na skóreHra o medaile

29.10.2014
73%
Hra - ClickenGold
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete sbírat mince. V každém kole musíte posbírat určitý počet mincí, pokud se vám to nepodaří, tak prohrajete. Pokud je dostanete všechny, tak získáte bonus.

Addiction SolitaireHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
74%
Hra - Addiction Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou variantu karetní hry Soliter. Vaším úkolem bude poskládat všechny karty v polích tak, aby byly od nejnižší po nejvyšší a v barvě. Jakmile se rozdají karty, tak jsou odstraněna esa a do prázdných polí pak přidáváte a seřazujete karty.

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Gem TreesHra na skóreHra o medaile

25.8.2014
74%
Hra - Gem Trees
Video se načítá
Gem Trees je zábavná hra, ve které musíte sbírat drahokamy na stromě a inkasovat za ně body. Pokud vezmete šedý, tak o body přijdete. Nejvíce bodů získáte za hlavní drahokam, který vyroste po nasbírání 20 obyčejných. K úspěšnému splnění úrovně potřebujete nejméně 400 bodů.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Ball BreakerHra na skóreHra o medaile

2.10.2014
75%
Hra - Ball Breaker
Video se načítá
Odpalte míček a rozbijte všechny cihly. Z cihel vám mohou padat i různé bonusy, které sbírejte. Dávejte si však pozor, abyste nechytli bombu, která vás připraví o životy. Pokud se vám po dohrání hra neuloží, musíte v 10 kole umřít.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.