Oblíbené hry

Block Collapse Challenge

10.12.2014
75%
Hra - Block Collapse Challenge
Video se načítá
Dokážete odebrat všechny barevné čtverce a dostat se do dalšího kola. Nejmenší skupina, která je odebíratelná se skládá ze dvou čtverců. Hurá do toho.

Cube CrushHra s oceněním

19.12.2013
70%
Hra - Cube Crush
Video se načítá
Rozmlaťte kostky! V této logické hře jde o to vyčistit hrací plochu nejlépe od všech kostiček. Na každý level jste omezeni počtem, který musíte rozbít, abyste se dostali do dalšího levelu. Podaří se vám vydržet co nejdéle a nahrát to nejlepší skóre?

Cosmetic Store

28.10.2014
77%
Hra - Cosmetic Store
Video se načítá
Veďte váš obchod s parfumérií. Cílem této hry je obsloužit všechny zákazníky a vydělat co nejvíce peněz. Budete také moct kupovat i nové zboží a nemíte zapomenout na doplňování zboží.

Dolphin Pop

28.8.2012
75%
Hra - Dolphin Pop
Video se načítá
Pro všechny milovnice postřehových her a ZUMA her zvlášť je tady výborná hra, ve které se opět budete muset zbavit barevných kuliček. Aby kuličky zmizely, musíte vystřelit tak, aby se spojilo 3 a více kuliček stejné barvy. Kuličky bude tentokrát vystřelovat roztomilý delfín.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Beauty Spa

26.5.2014
74%
Hra - Beauty Spa
Video se načítá
Ve hře Beauty Spa se stanete majitelkou kadeřnictví. Cílem je uspokojit všechny zákaznice a jejich přání. Za vydělané peníze si můžete koupit lepší vybavení, které přispěje k větší spokojenosti klientek.

Cindy kadeřnice

3.8.2012
85%
Hra - Cindy kadeřnice
Video se načítá
V této hře budete mít spolu se Cindy vlastní kadeřnický salon, ve kterém budete muset vyhovět svým zákaznicím. Dokážete je dost rychle stříhat, barvit a česat, aby byly spokojené a dobře Vám zaplatily?
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.
Hra - Jennifer Rose: Romantic Library
Video se načítá
Práce knihovnice není jen tak jednoduché zaměstnání, což zjistila i Jennifer. Vaším úkolem bude jí pomoci s obsluhou zákazníků a nákupem nových věcí. Abyste si je mohli dovolit a zlepšovaly svou knihovnu musíte každý den vydělat určitý počet peněz. navíc se musíte čas od času věnovat jejímu příteli,…

Julia The Stewardess

4.12.2014
83%
Hra - Julia The Stewardess
Video se načítá
Julie je letuškou a miluje svoje zaměstnání. Také ráda cestuje a obsluhuje lidi. Pomozte jí splnit veškeré požadavky cestujících. Dávejte si pozor, jsou netrpělivý, takže nebudete mít moc času nazbyt. Také budete moct za vydělané peníze vylepšit váš jídelníček, vozík a další vymoženosti.

Terrific Halloween

4.12.2014
82%
Hra - Terrific Halloween
Video se načítá
Cílem této logické hry je najít vždy na dvojici obrázků pět rozdílů. Předtím než začnete hrát, si můžete zvolit obtížnost, která vám nejvíce bude vyhovovat. Pokud si v nějakém kole nebudete vědět rady, můžete použít nápovědu v pravém dolním rohu.

Kizi Run

7.11.2014
83%
Hra - Kizi Run
Video se načítá
V této hře budete pomáhat Kizimu najít cestu domů. V této dobrodružné cestě vás potká mnoho překážek, které s ním musíte překonat. Také sbírejte zelené kameny a hvězdičky.
Hra - Spongebob Krabby Patty Dash
Video se načítá
V této hře si vyzkoušíte, jak náročné je pracovat ve stánku, kde se prodávají burgery. Sama práce složitá není, ale budete se muset otáčet, protože zákazníků je mnoho a objednávek také.

Frenzy School

26.11.0014
74%
Hra - Frenzy School
Video se načítá
Uspokojit v současnosti malé žáky ve škole je docela problém. Dokážete si poradit také se šílenou školou, které proto žákům nabízí mnohem více aktivit než obvykle. Přístup k žákům je individuální a Vy musíte plnit jejich přání.

Mahjongg Solo 2

27.11.2014
58%
Hra - Mahjongg Solo 2
Video se načítá
Zahrajte si klasickou čínskou hru Mahjong, při které musíte použít logické myšlení a postřeh. Podaří se vám najít všechny páry a vyhrát?

The Cosplay Challenge

27.11.2014
68%
Hra - The Cosplay Challenge
Video se načítá
Cosplay se blíží as ním i mnoho zákazníků do vašeho obchodu, které si budou chtít zakoupit moderní kostýmy. Aby váš obchod prosperoval musíte zákaznice rychle obsluhovat a vytvářet kostýmy dle jejich požadavků. Podaří se vám to?

Super Hair Salon

29.11.2014
74%
Hra - Super Hair Salon
Video se načítá
Ve svém kadeřnickém salónu musíte uspokojit všechny zákaznice. Každá z nich má jiné přání, takže individuální přístup je základem. Abyste postoupili do dalšího kola musíte vydělat určitý obnos peněz. Také je třeba pečovat o zákaznice co nejdříve, aby nebyly nazlobené.

Frenzy Hotel

30.11.2014
72%
Hra - Frenzy Hotel
Video se načítá
Sara si otevřela svůj první hotel a chce svým zákazníkům poskytnout vše, co potřebují. Například ubytování, jídlo, nápoj nebo příjemný relax v bazénu. Vaším úkolem je Sare pomoci se všemi návštěvníky. Podaří se vám vést hotel a učinit návštěvníky šťastnými?

Ragged House

30.11.2014
68%
Hra - Ragged House
Video se načítá
Elena je uklízečka, kterou zaměstnala mladá rodina s dítětem a babičkou. Vaším úkolem je Elenu na směřovat na místa, která jsou špinavé nebo potřebují upravit, kromě toho budete zvedat telefon, prostírat stůl, vařit a pomáhat babičce. Podaří se vám z ní udělat nejlepší pomocnou sílu?

Mahjong in the Garden

1.12.2014
78%
Hra - Mahjong in the Garden
Video se načítá
Kdo si chce trochu procvičit postřeh, je na správném místě. Dokážete najít vždy dva stejné kameny, které lze odebrat? Místo klasických znaků na nich najdete zvířata, takže se jedná o jakousi obměnu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.