Oblíbené hry

Snowball!

14.3.2013
82%
Hra - Snowball!
Video se načítá
Snowball! Je klasický Pinball. Vystřelíte kuličku a snažíte se ji udržet co nejdéle v herním poli, kde sbírá body. Aby nepropadla do ohně, máte spoustu páček, kterými můžete kuličku odrážet.

Barbie School Rush

1.6.2014
68%
Hra - Barbie School Rush
Video se načítá
V této hře budete pomáhat Barbie přejet z bodu A do bodu B na jejím krásném scooteru. Sbírejte bonusy a sledujte, jak se Barbie hnedka převlékne.

Teena's Family Hut

23.9.2013
86%
Hra - Teena's Family Hut
Video se načítá
Teena si v přírodě otevřela byznys s chatkami. Potřebuje vaši pomoc s jejich pronájmem, úklidem a nakonec budete muset roznášet pití, zda nosit dřevo do chatek. Každým kolem se úroveň hry zvyšuje, takže obsluha zákazníků bude náročnější. Zvládneš vést podnik i ty?

Sofy' s Summer Camp

17.10.2013
75%
Hra - Sofy' s Summer Camp
Video se načítá
Sofy má děti ráda natolik, že pro ně otevřela dětský kemp. V jejím kempu se děti mohou učit, plavat, kreslit, modelovat a dokonce i záhradkárčiť a mnoho jiných věcí. Proto potřebuje tvou pomoc. Tvým úkolem je děti přenést na místo, které se objeví v bublinách nad nimi. Každým kolem se hra zrychluje…

Bride's Shopping

20.10.2013
88%
Hra - Bride's Shopping
Video se načítá
Ve hře Bride 's shopping jste majitelem svatebního salonu, kde je vaším úkolem obsloužit klientky. Po jejich příchodu do salonu, si sednou na židli, kde čekají na vás. Po kliknutí na ně, zjistíte v bublině, jaké šaty si přejí. Stačí jim je ukázat a buď si je koupí nebo předtím ještě vyzkouší. Pokud…

Hot BBQ Party

15.12.2012
87%
Hra - Hot BBQ Party
Video se načítá
V této rychlé obsluhovací hře se stanete zaměstnancem zvlášního bufetu, který nabízí samé smažené dobroty. Od sekané, až po celé ryby. Vždy musíte svým zákazníkům opéct přesně to, co budou chtít. Důležité je, abyste věc dopekly ale nespálily. Za dobře připravené jídlo dostanete i dobře zaplaceno.…

Fun Party

26.9.2013
88%
Hra - Fun Party
Video se načítá
Chtěli byste vlastnit svůj disco klub? Vyzkoušet, si to můžete ve hře Fun Party, kde bude vaším úkolem obsluhovat zákazníky. Když zákazníci vstoupí do vašeho podniku, vaším úkolem je jejich usadit, přinést jídlo nebo pití a nakonec zavést na parket, pokud ho budou chtít navštívit. To, co daný…

Fitness Rush

28.9.2013
77%
Hra - Fitness Rush
Video se načítá
Jenny si otevřela svou posilovnu v centru města. Ale, aby mohla posilovna prosperovat, potřebuje tvou pomoc při obsluze zákazníků. Stačí jednoduše kliknout na zákazníka, kde se vám ukáže, kam si žádá jít. Když si zacvičí a bude chtít platit, stačí jej nasměrovat na pokladnu. Za tyto peníze můžete…

Janes Hotel v češtině

19.12.2014
78%
Hra - Janes Hotel v češtině
Video se načítá
Vybudujte si vlastní hotel! Vaším úkolem bude se starat o nové hosty a samozřejmě o potřeb těch, kteří jsou u vás již ubytování. Musíte jim nosit kafe, čisti pokoje a další služby.

Thrift Shop

13.1.2014
83%
Hra - Thrift Shop
Video se načítá
V tento den jste si otevřeli svůj vlastní obchod s moderním oblečením , aby vám podnik prosperoval, musíte se věnovat svým zákaznicím , ze všech stran . Musíte je přivést k danému kousku oblečení , které chtějí koupit a také je musíte doprovodit k pokladně , pokud si danou věc budou chtít koupit .…

Winter Shopping 2

28.10.2014
83%
Hra - Winter Shopping 2
Video se načítá
Staňte se podnikatelkou ve svém vlastním obchodě se zimním oblečením. Obsluhujte zákazníky a balte jejich nákupy. Snažte se je obsloužit všechny, abyste mohly vydělat co nejvíce peněz, nakoupit nové zboží a upravit obchod.

Ashtons Family Resort

17.12.2014
75%
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Právě jste si otevřeli rekreační středisko na krásném horském úpatí. Malá nápověda na začátku vám pomůže rozjet podnikání při prvních začátcích. Podaří se vám vyhovět všem úřadům?

Square Assembler

22.1.2014
69%
Hra - Square Assembler
Video se načítá
Zahrajte si tuto spojovačku, ve které bude vaším úkolem spojit všechyn čtverečky tak, abyste se vlezli do limitu na daný level. Myslítte si, že je zvládnete vyřešit všechny?

Sobics Puzzle

13.9.2012
65%
Hra - Sobics Puzzle
Video se načítá
Sobics Puzzle je postřehová hra ve které uplatníte i svůj důvtip. Vašim úkolem bude odstranit všechny kostky z herního pole tak, že kliknete na skupinky minimálně dvou kostek stejné barvy. Důležité ale je dobře plánovat a nenechat si na konec od některé barvy jen jednu kostičku.

Puzzle PrinceHra s oceněním

25.8.2013
65%
Hra - Puzzle Prince
Video se načítá
V této hře budete hrát za puzzlového prince s magickými schopnostmi. Vaším úkolem bude spojovat kuličky stejné bravy. Máte 4 elementy voda, vzduch, oheň a země, každá z nich představuje jednu barvu, modrá, fialová, červená a zelená. Jakmile naplníte karty, tak se můžete pomocí těch 4 karet pomalu…

Blockmover

5.9.2013
61%
Hra - Blockmover
Video se načítá
Hra Blockmover je ideální na procvičení postřehu a případného myšlení o několik tahů dopředu. Musíte odebírat barevné kostičky, které lze odstranit v minimálním počtu 3. Čím větší pole jedním kliknutím odstraníte, tím vyšší bude Vaše skóre. V pokročilých kolech je nutné promýšlet tahy dopředu.

Pantheon

4.7.2013
60%
Hra - Pantheon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem spojovat kameny stejné barvy tvaru. Ze začátku je to jednoduché, ale později už začne přituhovat. Spojte jich vždy, co nejvíce to půjde. Nejméně můžete spojit dva kameny. Podaří se vám zdolat všechny levely?

Greemlins Kamikaze 2Hra na skóreHra o medaile

9.9.2014
76%
Hra - Greemlins Kamikaze 2
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete sestřelovat stejné skřety. Pro sestřelení musí být minimálně 3. Hra obsahuje několik oblastí, ve kterých se nachází úrovně. Úrovně jsou rozdílné svoji obtížností.

Aztec Empire

22.10.2014
75%
Hra - Aztec Empire
Video se načítá
Cílem této hry je zlikvidovat celou věž. Docílíš toho pouze tak, že bude spojovat padající kostky do skupinek po nejméně třech stejných kostkách. Není to nic těžkého, takže burá do práce.

Flower PowerHra na skóreHra o medaile

7.11.2014
70%
Hra - Flower Power
Video se načítá
Sestřelte v každém levelu všechny květinky. Květinky vystřelujte tak, abyste dosáhli vždy spojení minimálně tří. Kytky pomalu sestupují dolů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.