Oblíbené hry

Winter Days Spa

4.1.2015
85%
Hra - Winter Days Spa
Video se načítá
Dámy nechávají o své tělo velmi rády pečovat. V této hře povede zimní lázně, kde musíte splnit všechna přání svých klientek. Dokážete je obsluhovat a uspokojit všechna jejich přání v krátké době, aby nikdo příliš dlouho nečekal? Bude to trochu výzva.

My Beauty Spa Panic

17.11.2013
86%
Hra - My Beauty Spa Panic
Video se načítá
Ujměte se vlastních lázní v této skvělé hře! Vždy, když přijde zákazník, tak se ukáže bublinka s jeho požadavkem. Ze začátku máte jen základní vybavení jako je sauna, masážní stůl nebo židle. Pokud vám to však půjde a vyděláte peníze, tak budete moci nakoupit mnohem lepší vybavení. Můžete měnit i…

Dora Solitaire

21.1.2014
75%
Hra - Dora Solitaire
Video se načítá
Dora je všestranná holčička, která u mí hrát i karty. Pojďte si s ní ve hře Dora Solitaire zahrát a naučí Vás solitaire. Hra není nijak složitá, stačí pouze pochopit její smysl. Skládejte na sebe karty podle hodnot ve střídavých barvách.
Hra - Dora’s cooking club rescetas de pizza
Video se načítá
Dora dostala chuť na pizzu, a proto se ji rozhodla upéct. Pomozte i vy Dore s krájením surovin a celkovým pečením, aby si na ní mohla pochutnat. Při vaření vám bude pomáhat.

Dora Fun Cafe

18.10.2013
85%
Hra - Dora Fun Cafe
Video se načítá
Dora si otevřela svůj podnik s kávou a různorodým občerstvením. Pomůžete jí s vedením podniku a obsluhou. V Bublince najdete, jakou objednávku si zákazník přeje. Vaším úkolem, je ji připravit, co nejrychleji. Zvládnete to?

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?

Bubble Ocean

9.7.2013
69%
Hra - Bubble Ocean
Video se načítá
Klasický bubble shooter, ve kterém jde o to spojit nejméně 3 bubliny stejné barvy. Nebude to tak jednoduché, musíte si dávat pozor, abyste se trefili správně. Strop se každou chvíli zmenšuje, takže neváhejte a střílejte jak o život. Podaří se vám projít všechny levely?

Friv

24.1.2014
65%
Hra - Friv
Video se načítá
Zahrejte si známou hru Bubble Shooter, kde budete muset spojit červené obludy s červenými a modré s modrými. Dokážete zvítězit v každém kole a být ten nejlepší?

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Sweet Home

27.3.2012
68%
Hra - Sweet Home
Video se načítá
Máte dobré oči, postřeh a umíte hledat? Pak je tato hra přímo pro Vás. V neuklizeném dívčím pokoji totiž budete muset hledat zadané věci. Nebude to ale zase tak jednoduché. Budete mít omezený čas a hledání v holčičím nepořádku bude často komplikované.

2048

8.4.2014
80%
Hra - 2048
Video se načítá
Úkolem hry 2048 je dostat pomocí sčítání konečnou cifru 2048. Pokud toto číslo přeskočíte, pak se můžete pouze snažit dosáhnout co nejvyššího čísla.

2048 Endless Saga

2.12.2014
80%
Hra - 2048 Endless Saga
Video se načítá
Sčítejte stejná čísla tak, abyste dokázali odemknout číselné zámky, které jsou na horní straně. Je nutné občas zapřemýšlet, protože jinak si uzavřete cestu a daleko se nedostanete.

2048 Gold Edition

25.5.2014
83%
Hra - 2048 Gold Edition
Video se načítá
Pro ty z vás, co ještě nehráli tuto hru tak se připravte na malou výzvu. Použijte šipky a sčítejte stejné číslice a dosáhněte výsledku 2048. Zní to jednoduše, ale nebude tomu tak.

2048 Fuzzy Monsters

5.9.2014
83%
Hra - 2048 Fuzzy Monsters
Video se načítá
Cílem hry 2048 Fuzzy Monsters je dosáhnout požadovaného součtu pomocí přesunu čtverců. Aby to nebylo tak jednoduché, budete ještě limitováni časem nebo počtem časů.

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.
Hra - John & Mary’s Memories In Russia
Video se načítá
Pomozte Johnovi a Marry roztřídit fotky z jejich cest po Rusku. Spojujte co nejrychleji dva stejné obrázky a získávejte co nejvíce bodů. Cílem je odstranit všechny z hrací plochy. Myslíte si, že to zvládnete?

John & Mary’s Memories

21.2.2013
85%
Hra - John & Mary’s Memories
Video se načítá
V této hře budete skládat stejné dvojice obrázků. Tím pomůžete páru získat vzpomínky na jejich cesty po USA zpět. Dohromady budete dávat vždy dva stejné obrázky, snažte se využívat bodových kombinací a různých bonusů na obrázcích.

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.