Oblíbené hry

Potion Panic 2

10.6.2012
72%
Hra - Potion Panic 2
Video se načítá
Ubráňte se před hordou protivníků za pomoci vlastnoručně vyrobených lektvarů. Zničte každého za pomoci kamenů, kyseliny nebo udušením za pomoci otrávených výparů. Vyrábět můžete i vlastní elixíry, které si můžete následně uložit pro pozdější použití.

Phage Wars 2

8.8.2012
70%
Hra - Phage Wars 2
Video se načítá
Ve strategické hře Phage Wars 2 se pustíte do zajímavého experimetu. Vaším úkolem bude zkoumat nový virus a obranu proti němu. Se svou armádou buněk musíte zabránit rozšíření tohoto nebezpečného viru a obsadit všechny buňky, které by mohl chtít napadnout.

Phage Wars

14.5.2012
82%
Hra - Phage Wars
Video se načítá
Ponořte se do super návykové strategie, ve které se stanete buňkou a budete muset obsadit svou energií všechny ostatní buňky na herním poli. Když buňku obsadíte, začne produkovat Vaši energii a tu můžete vysílat zase dál. O stejnou věc se ale bude pokoušet i Váš soupeř, tak musíte být rychlí. Různě…

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Emo Nail Design

10.4.2012
78%
Hra - Emo Nail Design
Video se načítá
Máte rády emo styl? A lakujete si rády nehty? Pak právě pro Vás je tady bezvadná hra, ve které si určitě užijete spoustu zábavy. Vyberte si správnou délku nehtů, barvy a na konec i nejrůznější ozdoby a prsteny :)

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Cute Baby Bathing

16.11.2012
81%
Hra - Cute Baby Bathing
Video se načítá
V této opravdu povedené hře dostanete na starost malé děťátko při večerním koupání. Napusťte mu vodu do vany a pak už jen vybírejte jakou mu do vody dáte pěnu a hračky. Můžete ho také umýt různými houbami. Po koupání se musí usušit, vyfénovat vlásky a obléknout do roztomilého zvířecího pyžamka. Tak…

Šípková Růženka

2.6.2012
69%
Hra - Šípková Růženka
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat Šípková Růženka ve svém dlouhém spánku? Vyberte jí ty nejzajímavější šaty, vlasy i doplňky a nakonec ji nechce zarůst květy podle svého výběru...

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Door Hanger Creator

20.11.2012
89%
Hra - Door Hanger Creator
Video se načítá
V této výborné dekorační hře na Vás čeká výroba vlastní originální visačky na dveře. Použít můžete cokoliv z opravdu velkého výběru papírů, obrázků, štítků, jednotlivých barevných písmen,... Je jen na Vás jak bude nakonec visačka vypadat a co bude příchozím říkat.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Stylin Stuff Pedicure

14.4.2012
94%
Hra - Stylin Stuff Pedicure
Video se načítá
Blíží se léto a tak je čas začít myslet i na své nohy, aby vypadaly v sandálcích opravdu krásně. Nacvičte si péči o nohy v této skvělé hře. První uděláte nohám pedikůru a potom jim můžete začít lakovat nehty a všemožně je zdobit. Hra je opravdu velice dobře propracovaná. Budete si moct namíchat…

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Úžasný obchod s mazlíčky
Video se načítá
Vytvořte úplně nový druh domácího mazlíčka v tomto pohádkovém obchodě. Smíchejte tři různé ingredience a nechte se překvapit, jaký tvor Vám vznikne. Zvířátka připomínají tolik známé pokemony, tak je jistě na co se těšit.

Hair Dresser 5

9.4.2012
70%
Hra - Hair Dresser 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo se rády češou, upravujou si vlasy a vymýšlí účesy je tady další super hra, ve které se stanete kadeřnicí. Stříhejte a barvěte vlasy podle své fantazie a uvidíte, jak moc to Vaši kreslenou modelku změní.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.