Oblíbené hry

Nevěsta v noci

18.7.2012
70%
Hra - Nevěsta v noci
Video se načítá
Oblečte nevěstu do těch nejkrásnějších svatebních šatů v romantickém prostředí pod hvězdami. Na výběr budete mít z množství sukní jako pro princeznu, které budete moct kombinovat s korzety i elegantními topy. Nakonec zvolte tu nejlepší kytici a boty a nevěsta bude připravena.

Královna noci

1.2.2013
80%
Hra - Královna noci
Video se načítá
Užijte si krásnou oblíkačku se spoustou opravu povedených kostýmů, kde budete vytvářet uhrančivou královnu noci. Je jen na Vás, jak moc bude vypadat sexy nebo spíš nebezpečně.

Chuck the sheep

11.12.2011
74%
Hra - Chuck the sheep
Video se načítá
Malý beránek Chuck se rozhodl, že uteče z farmy a k útěku si vybral zvláštní létající stroj. Je na Vás, abyste mu pomohli doletět co nejdál. Na začátku musíte zvolit správný moment startu a potom ho udržet co nejdéle ve vzduchu s omezenými zásobami paliva, které má.

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

King of Shapes

26.10.2012
75%
Hra - King of Shapes
Video se načítá
King of Shapes je logická hra, ve které budete mít za úkol dostat různe smajlíky do nádob stejné barvy. Předtím je však potřeba vhodně rozmístit všechny herní prvky, aby se smajlíci nacházely nad stanovenou čarou. Následným odebráním těchto prvků, level dokončíte.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Truckage

17.11.2012
64%
Hra - Truckage
Video se načítá
Truckage je závodní hra, ve které bude vaší prací převážet náklad na korbě vašeho auta. V každém kole budete muset projít opatrně po náročné dráze a při tom se snažit, abyste po cestě nevysypali vzácný náklad. Dokážete uspět ve všech levelech?

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Běh po poušti

25.7.2012
84%
Hra - Běh po poušti
Video se načítá
Tato závodní hra má velice zajímavý a poutavý příběh. Jako dívka na koni totiž musíte doběhnout přez překážky pouští ke svému příteli, který čeká polomrtvý žízní u auta a dovézt mu životodárnou vodu. Podaří se Vám to?

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?

Neo Circuit

22.1.2012
80%
Hra - Neo Circuit
Video se načítá
Zahrajte si originální strategickou hru Neo Circuit, která Vás určitě chytne. Abyste vyhráli, budete muset ovládnout všechny části počítače (CPU, RAM, GPU,...). Aby se Vám to podařilo, budete do jednotlivých součástek posílat svou energii. Pokud svého protivníka "přetlačíte", bude součástka Vaše.…

Hollywood Hall of Fame 5

28.5.2012
80%
Hra - Hollywood Hall of Fame 5
Video se načítá
Tři představitelé oblíbených hrdinů filmové ságy Stmívání čekají na to, až je nalíčíte, učešete a vyberete ty správné doplňky. Ve svých rukou budete mít hvězdy jako je Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Jarní kráska

2.8.2012
72%
Hra - Jarní kráska
Video se načítá
Oblečte do těch nejkrásnějších společenských šatů modelku v této super oblékací hře. Vyberte jí i účes a nezbytné doplňky. Díky bezvadné grafice a výběru šatů si hru určitě užijete :)

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.