Oblíbené hry

Barbie Paris Vs New York

11.5.2016
87%
Hra - Barbie Paris Vs New York
Video se načítá
Oblečte Barbie do Paříže a do New Yorku. Který styl se k Barbie bude hodit víc?

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?
Hra - Barbie’s Vogue Dream Job
Video se načítá
Barbie měla vždy tajný sen a to pracovat pro známý módní časopis Vogue. Pomozte jí, aby ji do redakce přijali. Nejdříve ji musíte moderně obléci, vyzdobit portfolia a odpovědět správně na pár otázek, které se týkají módy. Pomozte jí, aby se její sen stal skutečností.
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?

Princess Sneakers

16.2.2016
79%
Hra - Princess Sneakers
Video se načítá
Oblečte princezny ležérní a přizpůsobte celý outfit moderním teniskám, které jsou z celkového oblečení nejvýraznější. Bude každá z nich jedinečně krásná?
Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?

Barbie at Hogwarts

9.4.2016
86%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá
Barbie se dostala dopis od Bradavic, aby se připravila na svůj první ročník. Pomozte jí s výběrem oblečení a zařazení do skupiny, kam by měla patřit. Pomůžete jí?

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

Cute Baker Wedding Cake

9.11.2013
89%
Hra - Cute Baker Wedding Cake
Video se načítá
Cute Baker Wedding Cake je hra pro skutečné kuchařky. V první řadě si vyberete, jaký tvar by měl dort mít, pak si musíte připravit ingredience a společně je zpracovat. Pak už jen stačí dort upéct a nakonec vybrat dekorace, podle vašeho uvážení. S dekoracemi můžete hýbat a rozmísťovat po dortu. Také…
Hra - Chocolate Cake Decorating
Video se načítá
Nazdobte si podle sebe ten nejlepší čokoládový dort. Vyberte na všechny tři patra této pochoutky nejpříhodnější polevu, šlehačku, vzor čokolády i nějaké to ovoce. Nakonec si můžete zvolit, jaký nápoj byste k němu měly nejraději.

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.

Mermaid Princesses

26.6.2015
72%
Hra - Mermaid Princesses
Video se načítá
Oblékněte tuto mořskou pannu tak, aby jí to náramně slušelo. Také jí nezapomeňte učesat její krásné vlásky.
Hra - Disney Princess Christmas Eve
Video se načítá
Princezny z různých království se sešli, aby si udělali vánoční večírek. Oblečte každou z nich, aby oslava mohla začít v honosném stylu.

Elsa & Ariel Party

25.3.2016
79%
Hra - Elsa & Ariel Party
Video se načítá
Elsa a Ariel konají oslavu, na které se zúčastní všichni princové a princezny z okolí. Pomozte jim s výběrem šatů a se zdobením místnosti.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Ivy League Princesses

26.3.2016
86%
Hra - Ivy League Princesses
Video se načítá
Rapunzel i Bella se dostaly na univerzitu a shoda náhod jsou i na stejném pokoji. Pomoz jim s vybalením a výběrem prvního outfitu na vysoké škole, aby si našli nové kamarády.

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.