Oblíbené hry

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

A Princess at Disneyland

2.11.2012
68%
Hra - A Princess at Disneyland
Video se načítá
Byly jste někdy v Disneylandu? Pokud ano, budete mít dobrou inspiraci a pokud ne nevadí, tato hra Vás tam skoro přenese. Podle své fantazie totiž oblečete pohádkovou princeznu. Čeká na vás opravdu hodně těch nejkrásnějších šatů v různých barvách a určitě si vyberete.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Winx Beauty Dress Up

14.6.2012
77%
Hra - Winx Beauty Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou vílu Winx. Na výběr budete mít z mnoha variant účesů, topů, kalhot i sukní nebo celých zajímavých šatů a bot. Nakonec jí vyberte to správné prostředí, do kterého nejlépe ve své nové vizáži zapadne.
Hra - Winx Club Hidden Hearts
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi seriál Winx je tady výborná hra, která prověří Vaše oči a postřeh. Na osmi krásných obrázcích budete mít za úkol najít vždy po pěti srdíčkách. Jak dlouho Vám bude trvat objevit všech 40?

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?
Hra - Milostný příběh malé chůvy
Video se načítá
Pomozte mladé chůvě, aby se dokázala postarat o dvě svěřené děti a hlavně stihla políbit třetího nejstaršího sourozence, do kteréh je zamilovaná.
Hra - Příběh moderní Popelky
Video se načítá
Jistě znáte pohádku o Popelce. V této hře si budete moct vyzkoušet, jak by její příběh asi vypadal v současné době. První jí pomůžete nazdobit dort. Potom budete muset v jejím pokoji najít několik důležitých věcí a nakonec jí vyberete šaty, účes a doplňky na ples.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Delfíní polibek

16.6.2012
67%
Hra - Delfíní polibek
Video se načítá
Chtěly byste si pohladit delfína? Slečna v této povedené oblíkačce mu dává rovnou polibek. Vyberte jí to správné oblečení i účes. Na Vaší fantazii bude také barva delfína a jeho ozdoba.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.