Oblíbené hry

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Good Witch Makeover

17.4.2012
72%
Hra - Good Witch Makeover
Video se načítá
Oblečte podle svých představ dobrou čarodějku. Vyberte jí vlasy, výraz tváře, doplňky a samozřejmě to správné oblečení. Uděláte z ní spíše krásnou vílu, nebo klasickou starou čarodějnici?
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.
Hra - Sněhurka a sedm trpaslíků
Video se načítá
Kdo by neznal pohádku o Sněhurce a jejich věrných kamarádech sedmi trpaslících. V této hře je budete moct všechny podle sebe rozestavit do krásné přírody, nedaleko jejich chaloupky.
Hra - Purrsephone and Meowlody Dressup
Video se načítá
Jsou tady další dvě žákyně Monster High, které potřebují Vaši pomoci se svým novým style. Obě dvě budete moct obléknout podle vlastního vkusu, změnit jim účesy a vybrat doplňky tak, aby byly opravdové "kočky" ;)
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?
Hra - Draculaura Spring Dress up
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další oblíkačka s jednou z žaček v hlavní roli. Změňte vizáž Draculauře! Jaké jí vyberete šaty, vlasy a doplňky?
Hra - Monster High Draculaura
Video se načítá
Další ze super oblíkaček inspirovaných seriálem Monster High. Tentokrát můžete podle své fantazie vybrat účes, oblečení a doplňky mladé Draculauře.

Stella Winx

4.5.2012
60%
Hra - Stella Winx
Video se načítá
V této oblíkačce dostanete do své péče opět jednu z víl Winx, abyste jí vybraly ty nejslušivější šaty, účes i doplňky. Jak se právě Vám bude Stella nejvíce líbit?

Malá kickboxerka

13.8.2012
68%
Hra - Malá kickboxerka
Video se načítá
V této originální oblíkačce vyberete cvičební oblečení a doplňky malé kickboxerce. Bude cvičit v triku nebo v kimonu? A jaký jí zvolíte účes? Všechno je jen na Vás ;)
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Cat House Decoration

9.5.2012
58%
Hra - Cat House Decoration
Video se načítá
Pro všechny milovnice kočiček je tady hra, ve které budeme moct zařídit koťátku jeho nový domov. Jakou kočičku si vyberete? A jaký pro ni zvolíte pelíšek, misku na jídlo nebo hračku?

Indická kráska

3.7.2012
78%
Hra - Indická kráska
Video se načítá
Oblečte slečnu v pravém indickém stylu. Vyberte jí účes, odstín pleti, doplňky a samozřejmě ty nejpodstatnější šaty.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Dokonalá kočička

31.7.2012
78%
Hra - Dokonalá kočička
Video se načítá
Vytvořte podle sebe kočičku tak, aby se Vám opravdu co nejvíce líbila. Vyberte jí barvu, kožíšek, obojek, výraz, druh očí, tvar ocásku a třeba i nějaký obleček.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.