Oblíbené hry

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Cherry Pie Trifle

24.10.2011
70%
Hra - Cherry Pie Trifle
Video se načítá
Dokážete připravit višňový koláč? Otestujte své kuchařské úmění v této hře. Připravte si všechny potřebné ingredience, smíchejte je správně dohromady a doplňte je višněmi a připravte skvělou pochoutku.

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Howleen Wolf Dress up

13.4.2012
72%
Hra - Howleen Wolf Dress up
Video se načítá
Oblečte podle svých představ další z žaček Monster High - tentokrát Howleen Wolf. Opět jí můžete vybrat účes, barvu vlasů, oblečení, punčochy boty a doplňky. Tak pěknou zábavu!
Hra - Draculaura Birthday Cake
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější narozeninový dort pro žačku strašidelné střední školy Draculauru. Kolik pater by měl mít? Jakou polevu a ozdoby zvolíte? Všechno je jen na Vás.

Barbie první rande

9.6.2012
91%
Hra - Barbie první rande
Video se načítá
Panenka Barbie se připravuje na svou první schůzku s Kenem. Pomůžete jí, aby byla co nejkrásnější? Co všechno pro to může ještě udělat.
Hra - Winx líčení na párty
Video se načítá
Připravte jednu z víl Winx na párty. Jaké by měla mít vlasy, oči, oblečení a samozřejmě make-up? Všechno je jen na Vaší fantazii.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.

Baby Caring

15.8.2011
79%
Hra - Baby Caring
Video se načítá
Hra Baby Caring ozkouší, jestli dokážete uhlídat miminko, jehož maminka zrovna není doma. Vyzkoušejte svoje pečovatelské vlohy v několika různých situacích. Pokud si s miminkem nebudete vědět rady, můžete se podívat na tipy, které vám pomohou. Snažte se udržet miminko šťastné, jakmile začne moc…

Kitten Creator

11.5.2012
79%
Hra - Kitten Creator
Video se načítá
Vytvořte si krásnou kočičku úplně podle vlastní fantazie. Jakou by měla mít barvu? Bude celá v jednom odstínu, nebo naopak mourovatá? Zvolte jí barvu očí i oušek a vytvořte ten správný kočičí výraz pomocí zbarvení a tvaru čumáčku. Nakonec jí budete moct dát nejrůznější doplňky.

Beef noodle bowl

31.3.2012
90%
Hra - Beef noodle bowl
Video se načítá
Uvařte chutné masové nudle s masem v této propracované hře, kde začnete od samého nakupování surovin, přes jejich krájení, až po samotnou přípravu. Hra Vás vším detailně provede a na konci toto jídlo jistě zvládnete i v reálné kuchyni ;)
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.