Oblíbené hry

BalanceHra na skóreHra o medaile

15.11.2014
70%
Hra - Balance
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, kde budete mít za úkol udržet balanc co nejdéle to bude možné. Level hry se zvyšuje každých 30 vteřin.

Jeu ChiantHra na skóreHra o medaile

31.12.2014
72%
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které se budete snažit udržet kuličku a přitom odpalovat jinou. Na spodní hraně musíte držet balanc, cihlou pak odpalujete létající kuličku.

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Line ParkingHra na skóreHra o medaile

26.8.2014
73%
Hra - Line Parking
Video se načítá
Zahrajte si skvělou parkovací hru s názvem Line Parking. Vaším úkolem bude nakreslit cestu pro auto. Kreslit musíte tak, abyste po cestě posbírali nejvíce bodů a dostali auto v pořádku na parkovací místo.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.