Oblíbené hry

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Rococo Costume

20.11.2013
81%
Hra - Rococo Costume
Video se načítá
Chtěli byste vidět, jak se dřív lidé oblékali? Ano? Tak to jste na správné adrese. Dostanete na starost mladou slečnu, kterou nalíčíte a vystrojíte jako v rokoku. Šaty budete moci různě upravovat.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Crazy Raptor Rider

22.5.2014
70%
Hra - Crazy Raptor Rider
Video se načítá
Kdo by nechtěl mít ochočeného dinosaura? Ve hře Crazy Raptor Rider se Vám to splní a ještě na něm budete jezdit. Musíte překonat všechny překážky na trati a taky se vypořádat s nepřátelskými dinosaury. Za vydělané peníze můžete raptora vylepšit.

Parkour Master

30.4.2014
65%
Hra - Parkour Master
Video se načítá
Vyzkoušej si běh opuštěným městem. Po cestě tě čeká mnoho překážek, které musíš přeskočit pomocí čtyř různých skoků. Také nezapomeň sbírat energetické nápoje, aby ti nedošla síla na běhání.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Pepe Pillz

29.8.2013
75%
Hra - Pepe Pillz
Video se načítá
Jsi bláznivý dědek zavřený v domově důchodců a ta ošklivá sestřička po tobě pořád něco chce. Nedej se a ujeď jí na svém invalidním vozíku! V cestě máš ale mnoho překážek, přes které musíš skákat. Nízké přeskočíš jedním kliknutím myši, vysoké kliknutím dvakrát. Některé se dají podjet pomocí…

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

The Last Winged Unicorn

16.12.2013
78%
Hra - The Last Winged Unicorn
Video se načítá
Pokuste se s okřídleným jednorožcem ve skvělé skákačce The Last Winged Unicorn dojít co nejdále a získejte tak co nejlepší skóre. Celkově máte ve hře tři pokusy, z nichž se vám následně vypočte finální skóre za překonanou vzdálenost.

Crypt Dash

25.9.2013
73%
Hra - Crypt Dash
Video se načítá
V akční skákačce Crypt Dash bude vaším úkolem převést mumii přes podzemí plné překážek a nástrah. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce artefaktů, za které získáte body potřebné na nákup užitečných vylepšení.

Salad Day

30.1.2015
67%
Hra - Salad Day
Video se načítá
Zkuste si připravit tento výborný zeleninový salát. Postupujte podle receptu a nemůžete nic pokazit. Jenže to nebude tak snadné, protože musíte krájet a to velmi přesně. Také budete omezeni časem, takže s ničím se nezdržujte.

Save Me!Hra na skóreHra o medaile

21.8.2014
70%
Hra - Save Me!
Video se načítá
Ve hře Save Me! budete zachraňovat skákající lidi a věcí z hořících domů. Máte pouze 5 životů, a když nechytnete člověka, tak se vám jeden odečte. Za každou chycenou věc či člověka dostanete 1 bod.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Love Me

29.6.2014
74%
Hra - Love Me
Video se načítá
Love Me je hra, ve které budete hrát za nenasytnou studentku, která touží po pozornosti všech kluků. Budete chodit po chodbě a hypnotizovat ostatní kluky ze školy. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další studentka tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Cílem…

Love Me 3

14.4.2015
76%
Hra - Love Me 3
Video se načítá
Pomozte hlavně hrdince, aby si našla, co nejvíce partnerů. Během jejich okouzlení se může stát, že o něj bude mít zájem i jiná slečna, vaším úkolem je ji porazit. Podaří se vám sbalit všechny chlapce?

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.