Oblíbené hry

Dirty Dishes

13.11.2014
56%
Hra - Dirty Dishes
Video se načítá
Představte si, že jste zaměstnáni jako pomocná síla v kuchyni. Vaším úkolem je umýt veškeré nádobí v co nejkratší čas. Podaří se vám to?

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Fantasy Couple Creator

21.3.2015
88%
Hra - Fantasy Couple Creator
Video se načítá
Vytvořte si pár podle své vlastní fantazie. Jejich změna k lepšímu je jen nás. Vybrat jim můžete vlasy, oblečení a doplňky. Bude váš pár těm nejkrásnějším?

Wolfy's Adventure

17.8.2014
78%
Hra - Wolfy's Adventure
Video se načítá
V této hře budete běhat s hezkým pejskem. Nebude to snadné, protože po celé cestě bude spousta překážek, které musíte zdolat. Dávejte si pozor, abyste nenarazili, jinak moc nedoběhnete. Podaří se vám zdolat všechny cesty?

Cubikill 6

6.5.2013
58%
Hra - Cubikill 6
Video se načítá
Cubikill 6 je akční brutální hra, ve které se vžijete do kůže nespokojeného zaměstnance, který se rozhodl skoncovat se svými spolupracovníky jednou provždy. Jako útočná zbraň vám poslouží běžné kancelářské potřeby, přičemž některé z nich můžete vzájemně kombinovat a vytvořit tak ještě účinnější…

Boys vs. Girls

16.5.2013
68%
Hra - Boys vs. Girls
Video se načítá
Girls vs. Boys je jemná i trochu krvavá střílečka. Hrajete za holku nebo kluka. Holky zabíjí kluky pomocí kouzelné hůlky, kluci zabíjí holky pomocí pistole. Na konci každého levelu čeká na Vás Boss, kterého když zneškodníte, tak ho můžete ztrapnit nebo zmlátit, záleží na tom, za koho hrajete.…
Hra - Fackovaná Ronalda a Messiho
Video se načítá
Tato prima hra Vás zavede do fotbalového prostředí, ale nečekejte žádný zápas nebo střílení branek. Vašim úkolem bude co největší rychlostí praštit jednoho ze dvou slavných fotbalistů - Ronalda nebo Messiho. K dispozici budete mít 6 úderů a budete si moct vybrat ze tří věcí, kterými je uhodit. Hru…

Pinata Hunter 2

25.12.2013
91%
Hra - Pinata Hunter 2
Video se načítá
Zábavné pokračování hry, ve které se snažíte rozbít piňatu se sladkostmi. K dispozici máte mnoho vylepšení, jak zbraní, tak rukavic či vysavačů a tašek, na sbírání sladkostí. Dávejte si však pozor, aby vás nebolela ruka.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

It Girl-Rock Tonight

9.9.2014
63%
Hra - It Girl-Rock Tonight
Video se načítá
Připravte tuto Slečna na let koncert, kde che zaujmout zpěváka kapely. Na výběr máte make-up a samozřejmě moderní rockové šaty.

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.
Hra - Angelina Maleficent Makeover
Video se načítá
Převlékněte krásnou herečku Angelinu Jolie za špatnou královnu za pomocí doplňků a oblečení, které najdete v její skříni.

Nicki's Roundup

3.10.2014
82%
Hra - Nicki's Roundup
Video se načítá
Zkuste si tuto zábavnou hru, ve které budete potřebovat dobrý postřeh a trpělivost. Budete pomáhat krásné Nicki chytat prasátka a zajíce do lasa. Nebude to snadné, protože pojedete na koni a také se musíte vyhýbat překážkám.

Sleeping Mermaid game

24.5.2013
81%
Hra - Sleeping Mermaid game
Video se načítá
Změňte podle sebe krásnou mořskou pannu. Na výběr máte opravdu z velkého množství možností "oblečení", rybích ocasů, doplňků, účesů, barev vlasů ale i tvaru úst nebo očí. Necháte ji v klidu spát, nebo jí oči pěkně otevřete? ;)

Pou Jump Adventure

24.11.2014
74%
Hra - Pou Jump Adventure
Video se načítá
Pou se rozhodl, že si užije také trochu jiné zábavy. Musíte mu pomoci vyskákat co nejvýše se Vám podaří. Jakmile minete podložku, následuje krutý pád a musíte začínat znovu.

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Caesar's Day Off

1.10.2014
72%
Hra - Caesar's Day Off
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem zastoupit Juliuse Caesara, který rozhoduje o tom, zda dá dvojím poddaným milost nebo ne. Palcem nahoru jejich ušetříte a palcem dolů zničíte. Pro kterou volbu se rozhodnete vy?

Pixie Scene Maker

14.4.2014
88%
Hra - Pixie Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásný párek mladých tajemných vil. Je jen na vás, jaké oblečení, vlasy a make-up jim vyberete.

Design kabelky

5.4.2012
79%
Hra - Design kabelky
Video se načítá
Navrhněte si tu nejkrásnější kabelku přesně podle svých představ! V této hře si budete moct vybrat z množství tvarů i barev, které pak doplníte vhodným držadlem, zapínáním i spoustou super doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.