Oblíbené hry

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.