Oblíbené hry

The Avengers Dress Up

14.9.2013
85%
Hra - The Avengers Dress Up
Video se načítá
Oblékni si postavy z filmu Avengers! Film plný akčních hrdinů, tudíž i ty se s nimi potkáš a vybereš jim co nejvhodnější oblečení. Iron Man, Hulk, Captain America, Hawkeye, Black Widow, Thor i záporný hrdina Loki, a ke každému z nich další neznámá slečna či k Black Widow neznámý pán, které oblečeš…

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Murphyho zákony 6

25.11.2013
60%
Hra - Murphyho zákony 6
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem, znepříjemnit den v práci tomuto sympatickému mladíkovi. Ale, aby se tak mohlo stát, musíte nastrčené věci použít v dané kombinaci s jinými předměty a to ve správný okamžik. Pokud to nestihnete vaše snaha bude nulová. Jeden z tipů, které můžete využít je takový, že mu…

Rogue Soul 2

26.9.2014
90%
Hra - Rogue Soul 2
Video se načítá
Podaří se vám vysvobodit všechny nevinné vesničany? S hrdinou budete probíhat mnoho lokací, ve kterých na vás bude čekat spousty překážek a nepřátel. Navíc budete sbírat zlato a mince, za které můžete následně hrdinu vylepšovat. Navíc můžete plnit mnoho bonusových úkolů.

Magical Elf Dress Up

31.7.2014
90%
Hra - Magical Elf Dress Up
Video se načítá
V této hře si budete moct vytvořit svého elfa! Není to ledajaká oblíkačka, v této budete mít opravdu spoustu možností, jak upravit vaší postavu. Napřed si pohrajte s jejím vzhledem a pak se dejte do oblékání. Vytvořte jí obleček a dejte jí krásné šperky a zbraně. Bude z ní opravdový válečník!

Tessa's New Home

9.9.2014
68%
Hra - Tessa's New Home
Video se načítá
Vybavte pěkným nábytkem Tessin nový dům. kromě nábytku máte k dispozici doplňky a domácí zvířátka.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Undercover Ops

31.3.2012
86%
Hra - Undercover Ops
Video se načítá
Být nenápadný, rychlý a nepozorovaný, to je váš úkol v této skvělé bojové hře. Jako tajný agent se musíte k protivníkům nepozorovaně přiblížit zezadu a zaútočit. Úloha je to skutečně náročná, avšak úspěšnost mise závisí na vás.
Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?

Chibi Halloween Slacking

16.11.2015
73%
Hra - Chibi Halloween Slacking
Video se načítá
Elsa a Ariel chci vypálit Rapunzel, která se chystá na Halloween. Pomozte jim s úkoly, které si pro vás připravili. Dokážete splnit všechny?

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.
Hra - My Little Pony Sweetie Drops Rockin' Style
Video se načítá
Oblečte si roztomilou slečnu na dnešní setkání s kamarádkami. Vyberte její krásné šaty a netradiční účes.
Hra - My Little Pony Midnight Sparkle Dress Up
Video se načítá
Oblečte Sparkle do moderního kostýmu a přidejte k němu obrovské křídla, které ji ozvláštní. Bude váš výběr pestrý a kreativní?

My Modern Little Pony

21.10.2015
81%
Hra - My Modern Little Pony
Video se načítá
Oblečte si krásnou Rainbow a Pinkie, aby vypadaly skutečně sexy. Kromě oblečení jim můžete aplikovat i make-up. Zaujme jejich vaše proměna?
Hra - My Little Pony Queen Chrysalis Dress Up
Video se načítá
Oblečte Crystal do krásných šatů a připravte se na následující všední den. Nezapomeňte na pěkné dolpnky a účes.

Rainbow Dash Dress Up

15.3.2016
81%
Hra - Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Připravte Rainbow na vystoupení, které se dnes koná. Vyberte jí barevné oblečení a doplňky, které se k ní hodí. Bude s výběrem spokojená?
Hra - My Little Pony Sci-Twi Dress Up
Video se načítá
Twilight potřebuje vybrat futuristické oblečení na jednu oslavu, které se chce zúčastnit. Pomozte jí s výběrem, aby byla ze všech návštěníků akce nejkrásnější.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku Rainbow ze seriálu My Little Pony. Ve svém šatníku má netradiční výběr šatů a doplňků. Vyberete její nejkrásnější outfit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.