Oblíbené hry

Valet Parking 2

10.1.2015
65%
Hra - Valet Parking 2
Video se načítá
Pokud máte rádi auta a parkování, je tato hra přímo pro vás. Vaším úkolem je parkovat auta svým zákazníkům na požadovaná místa. Po několika hodinách si zákazník své auto vyzvedne a vaším úkolem je ho doručit v nepoškozeném stavu.

Driving School TD

23.4.2014
73%
Hra - Driving School TD
Video se načítá
Vyzkoušej si, jak je náročné udělat autoškolu. Čeká na tebe 15 různých lekcí, ve kterých musíš zvládnout vše - znalost dopravních předpisů, schopnost vyhnout se nehodě i parkování. Nesmíš nabourat ani jednou! Když ti dojdou životy, začneš odznova.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.