Oblíbené hry

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Sweet Pony

8.3.2014
89%
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
Staňte se majitelkou krásného kaštanového koně, se kterým budete přeskakovat překážky, postaráte se o jeho srst, kopyta a zuby. Nakonec mu můžete vybrat hezké doplňky na ježdění.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Cake Master 2

17.9.2014
89%
Hra - Cake Master 2
Video se načítá
Chcete se stát skutečným odborníkem přes zdobení zákusků a koláčů? Tak v tom případě jste na správném místě. Právě zde se všechno naučíte. Po každém ozdobeni vás ohodnotí váš šéfkuchař.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

My Dolphin Show 7NÁŠ TIP

15.7.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 7
Video se načítá
Máme tu pro vás už 7. díl této super hry, kde se budete předvádět s delfínem. Proveďte všechny triky na výbornou a získejte co nejvíce bodů!

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)

Earn To Die 2012 Part 2

22.4.2014
73%
Hra - Earn To Die 2012 Part 2
Video se načítá
Máme tu pokračování Earn To Die 2012! V prvním díle jste uniknuly jen tak, tak. Teď jde ale opravdu o život. Snažte se ujet vždy co největší vzdálenost, abyste získali co nejvíce peněz. Podaří se vám nadobro uniknout?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Wheely

23.10.2013
82%
Hra - Wheely
Video se načítá
Wheely je malé auto, o které v obchodě nikdo nemá zájem. Wheely se tak jednoho dne rozhodne, že z obchodu uteče a stane se autem závodním. Cesta za jeho snem je však plná překážek, které překonat dokáže jen s vaší pomocí.

Barbie Wedding Rush

20.11.2013
88%
Hra - Barbie Wedding Rush
Video se načítá
Barbie se má v tento den vydávat a od Kena zjistila , že nestíhá . Proto musí jet autem do salonu , kde si nechá udělat vlasy , kosmetiku a nakonec si vybere šaty , doplňky a kytici . Pomůžeš jí v přípravě na svatbu ?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.