Oblíbené hry

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Mine Blocks

13.10.2013
75%
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Mine Blocks je hra velmi podobná Minecraftu, pouze je celý svět ve 2D. Objevuj svět, těž suroviny a z nich vytvářej věci a další materiály, které se ti budou hodit ke stavbě. Tvým úkolem je postavit hrad a ubránit se před příšerkami. Zalíbí se ti čtverečkovaný svět?

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Little Pony Bike Racing

16.4.2014
89%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Zahrajte si i vy závody s my Little Pony. nejdříve si vyberete poníka, za kterého budete hrát pak už jen stačí Vašeho protivníka v každém kole překonat.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Dino Home

27.9.2014
88%
Hra - Dino Home
Video se načítá
Dino Home je další skvělá hra, ve které budete ovládat dva dinosaury, kteří si navzájem musejí pomáhat. Jeden umí házet rybí kosti, po kterých můžete skákat. Druhý zase umí hlavou rozbít pevné překážky.

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.
Hra - Papa Louie Village Advent
Video se načítá
Ve hře Papa Louie Village Advent se musíte dostat ke všem mincím. Do cesty se Vám kromě překážek postaví také mnoho nepřátel. Zbavit se jich můžete házením solniček nebo také mlácením paličky.

Lego Hospital Recovery

16.3.2015
80%
Hra - Lego Hospital Recovery
Video se načítá
Vaši službu v nemocnici nebude provázet žádná nuda. Musíte pomoci dělníkovi, který má hodně zranění. Ošetřete jeho rány, vytáhněte střepy a také pomocí RTG zkontrolujte jestli neutrpěl zlomeniny. Dokážete mu poskytnou kompletní péči?

Lego Mining

23.10.2014
34%
Hra - Lego Mining
Video se načítá
Dokážete si poradit s jízdou na důlním vozíku? Dejte si pozor na dynamit, který Vám postupně poškozuje vozík. K dispozici jsou i jiné bonusy, které pro Vás budou příjemným překvapením.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.