Oblíbené hry

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Disney's Got Talent

19.3.2016
87%
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
Princezny se zúčastnili soutěže, ve které mohou prezentovat svůj talent. Pomozte každé jedné, aby přešli přes porotu. Podaří se vám to nebo ne?

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Broken iPhone Fix

14.6.2014
70%
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Tvůj rozbitý iPhone je potřeba opravit - vyměň mu displej, funkční tlačítko a vyčisti ho, aby zase vypadal jako nový. Nezkoušej to ale doma se svým iPhonem!

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.