Oblíbené hry

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…
Hra - Image Disorder Emma Watson
Video se načítá
Image Disorder Emma Watson je puzzle hra, ve které budete skládat obrázky Hermiony Grangerové. Celkem na vás čekají tři různé obrázky, které je potřeba složit za co nejkratší čas a získat tak nejvyšší skóre.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

My Tiny Hamster

2.2.2013
89%
Hra - My Tiny Hamster
Video se načítá
V této povedené hře na Vás čeká moc roztomilý křeček, o kterkého se budete muset co nejlépe postarat. V každé fázi hry dostanete úkol, který přímo souvisí s jeho chovem v domácnosti a bude na Vás ho co nejlépe zvládnout. Budete třeba připravovat a mýt terárium, křečka krmit nebo s ním běhat. Jak…

Hamster Daycare

31.12.2013
91%
Hra - Hamster Daycare
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je se starat o malého, roztomilého křečka. Nebude to nic snadného, napřed mu budete muset nachystat podestýlku, vyčistit akvárium, nakrmit ho, prostě splňte všechny jeho touhy, aby se cítil dobře.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.